Show TV Dizisinden şok Haber: İki Bölüm Sonra Bitiyor!

legolas9900

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,819
Puanı
710
Show TV'nin sevilen dizilerinden biri daha ekrana veda ediyor. İşte detaylar...

suskunlar-1174015-350x178.jpg

Show TV'nin geçen sezon yayına giren dizisi Suskunlar, ikinci sezonunda ekranlara veda ediyor.
Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı ve Hatice Memiş'in yaptığı dizi ilk sezondaki performansıyla seyirci ve eleştirmenlerden tam not almıştı.
İddialara göre, Suskunlar dizisi iki bölüm sonra final yapacak.

kaynak : yazete.com

http://www.yazete.com/magazin/show-tv-dizisinden-sok-haber-iki-bolum-sonra-bitiyor-501952.html

Temizlik iyidir.. TV'de Dizilerden gecilmiyordu zaten.. Bir cok dizi bitti. Sira Suskunlar'daymis..

suskunların bitmesini normal karşılarım ama kaynak sakat .. yazete den doğru haber çıkmaz..

Show Tv'nin elinde çok fazla dizisi yok, bitirecegini sanmiyorum.

Sosyal medyada büyük bir kitlesi olsa bile, eskisi kadar iyi değil gibi gözüküyor. Reyting yönünden düşmeler var. Reytingleri düşünen Show TV'nin, Suskunlar dizisini bitirmesine pek şaşırmam.

Ben biteceğini düşünmüyorum.Umarım bitirmez çünkü sağlam kalmış 4 dizisi var Show Tv'nin.Gözden çıkarmayacaktır en azından bir süre daha.

zaten senaristi diziden ayrılıyor ..a sıl senarist gidince diziler asla toparlanmıyor aksine batıyor. zaten dizinin reytingide parlak değil şirket ve kanal bitirmek istemiştir. tims showdan parasını zati alamıyordur devam ettirmek istememiştir :))))

ben asil 2.sezona nasil onay aldoi sasarim.Filmle alakalari yoktu.ilk bolum haric.Ucurum ile ayni zaman diliminde basladilar ayni zamanda bitiyorlar.ama Ucurum hem orjinal hemde kaliteliydi.

Reytinglere bakılırsa bence haber doğru, hen dizi nin sosyal medyadada eski gücü yok

Doğru olabilir. Suskunları bitirip yerine 41'i hazırlayacal Tims.

İlk Sezon gerçekten sağlam bir diziydi ve bence ilk sezon bitmeliydide veya senaryoyu o kadar hor kullanmamalıydılar.
Yani ilk sezon 16 bölüm çektiler sanırım ve senaryoyu 16 bölümde tükettiler.2.sezon zaten tamamen saçmalamasyon olarak başladı haliyle sosyal medyada ve reytinglerde düşüş yaşadı.Senaristleri bence kötüydü belki ilk sezon senaryoyla o yolla gitmeseler daha az reyting alacaktı ama sosyal medyası düşmezdi.Yüksek ihtimalle doğru haberdir.Ayrıcax ben ilk sezonun 2-3 bölümünü izledim ve ilk bölüm hariç sıkıcıydı.

demekki benim izlemediğim dizilerde bitiyormuş beyazsoya duyrulur ..:) gerçi haber kaynağı sağlam değil ama bu reytinglerle dizinin sona ermesi sürpriz olmaz :)