Damien Duff
Süper Favori Üye
Sevdaluk - Firuze - Adını Kalbime Yazdım - Aşk Ekmek Hayaller sen dediğin gibi oldu 😉Ekli dosyayı görüntüle 23001Benim yorumum;
El değiştirmesiyle dizi atağına kalkan Show TV, çok yakında bir çok dizi projesiyle izleyici karşısına çıkacak.
Peki sizce Show TV'nin yeni dizileri ve devam eden dizilerinin günleri sizce nasıl olmalı?
Pazartesi : Hayat Hanım - Heycanlı
Salı : Saklı Kalan - Benim İçin Üzülme - Muhallebi Kafa
Çarşamba : Sevdaluk - Pis Yedili - Güldür Güldür
Perşembe : Firuze - Bir Milyon Kimin? - Çıplak Kafa
Cuma : Gönül Yarası - Dila Hanım - Komedi Dükkanı
Cumartesi : Adını Kalbime Yazdım - Ne Diyorsun? - Makina Kafa
Pazar : Aşk, Ekmek, Hayaller - Altındağlı - Bülent Ersoy Show
Saklı Kalan konusunda emin değilim. Salı olmasını çok istiyorum ama Show TV cuma gününe koyabilir.Sevdaluk - Firuze - Adını Kalbime Yazdım - Aşk Ekmek Hayaller sen dediğin gibi oldu 😉
Dila Hanım final yapınca ola bilir ama cuma çok zorlu bir günSaklı Kalan konusunda emin değilim. Salı olmasını çok istiyorum ama Show TV cuma gününe koyabilir.
O yüzden diyorum ya, boşu boşuna dizinin başını yakmasın. Salı gününe koysun diziyi Show...Dila Hanım final yapınca ola bilir ama cuma çok zorlu bir gün
umarım Saklı Kalan da diğer diziler gibi doğru günlere koyulur 🙄O yüzden diyorum ya, boşu boşuna dizinin başını yakmasın. Salı gününe koysun diziyi Show...
Benim dediğim günlere yani.umarım Saklı Kalan da diğer diziler gibi doğru günlere koyulur 🙄
+1pis yedili sabaha doğru o3-05 arası olsun
diğerlerinin yeri güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?