Mert gerçekten çok zıtsın ya. Aşk Ekmek Hayaller gibi bir diziyi pt2'ye koydun, yetmedi Altındağlı'ya da iyi gider diyorsun.Bence suan ki dizileri gayet iyi oranlar aliyor diye dusunuyorum su devirde ilk 3 ilk 5e girendizi yapmak kolay degil. Memnun degillerse onlarin sorunu.
O dizi tam PT2'lik bence iyi gider 22.30'da.Altindagli bence eniyi Pazar gunu gidergibi en basindan soyluyorum o gune komedi acigi var diye ve Pazar olmali diye.
![]()
Sen duymuşsundur ozaman senın dedıgın gıbıdırçMert gerçekten çok zıtsın ya. Aşk Ekmek Hayaller gibi bir diziyi pt2'ye koydun, yetmedi Altındağlı'ya da iyi gider diyorsun.
Bence bu dizilerin yayın günü benim yukarıda belirttiğim gibi olmalı. Show TV'nin kafası hala çalışıyorsa bu yayın akışına hemen hemen uyar.![]()
Bence "Aşk Ekmek Hayaller" dizisi Pazar günü olmalı. Yeni sistem de şu an neyin tutup neyin tutmadığını henüz bilemiyoruz. Geçen sezon sırf AB grubuna hitap eden diziler tutarken bu sezon Total'e hitap eden diziler kazanıyor ki bu durum bence sezon içerisinde yeniden değişebilir gibi. "Aşk Ekmek Hayaller" bence bu tanıtımla iyi bir iş çıkarabilir. Saati'de tabii ki 20.00.Sen duymuşsundur ozaman senın dedıgın gıbıdırç![]()
Ama Altındaglıdan cok umutluyum Pazar olursa gayet ıyı gıdecektır bence dıger yapım ıcın tam gun bulamadım cunku yenı sıstemde boyle dızıler ızlenmıyor Esra o sebeplen en uygun Cuma PT 2 dıye dusundum ben.
Memnun degıllerse se soyluyorsan bır bıldıgın vardıç![]()
Ama yenı dızıler tabıı kı baslatacaklar normal olarak.😉
Yayın akışı tepe taklak olmuş resmen. Komedi Dükkanı ve Dila Hanım'a ne oldu?PAZARTESİ
20.00 Firuze
23.15 Muhallebi Kafa
SALI
20.00 Benim İçin Üzülme
23.15 Bülent Ersoy Show
ÇARŞAMBA
20.00 Pis Yedili
23.15 Çıplak Kafa
PERŞEMBE
20.00 Ne Diyorsun?
23.15 Güldür Güldür
CUMA
20.00 Sevdaluk
23.15 Makina Kafa
CUMARTESİ
20.00 Aşk Ekmek Hayaller
22.15 Adını Kalbime Yazdım
PAZAR
20.00 Altındağlı
23.15 Hey Canlı
Asıl senin akış çorba olmuşYayın akışı tepe taklak olmuş resmen. Komedi Dükkanı ve Dila Hanım'a ne oldu?![]()
2. kuşağa alınanlar oranlarını koruyup korumamasına göre devam edip bitirilir bence. Zaten bende öyle düşünüyorum 3 yapım birden yayınlanınca pek sağlıklı sonuçlar elde edilmez. Bkz : Kanal DAsıl senin akış çorba olmuş1 günde 3 yapım yayınlanmaz. O kadar dizi geliyor birileri bitecek yada kaldıralacak. Dediğin yapımlarıda ekledim şimdi.
Daha proje dahilinde olan ve Ocak ayından sonra başlayacak olan bir sürü dizi var açıklanmayan. Ben Show TV bu yıl en çok dizi yayınlayan kanal olacak derken boşa demedim, konusunu da açmıştım hatta.bu kadar dizi varmıydı bu kanalda.😱
Valla hiç düşünemeyeceğim.Günler belli oldukça hangi güne düşündüğümü söylerim.Ama Sevdaluk Pazartesi olmalı.
![]()
Daha proje dahilinde olan ve Ocak ayından sonra başlayacak olan bir sürü dizi var açıklanmayan. Ben Show TV bu yıl en çok dizi yayınlayan kanal olacak derken boşa demedim, konusunu da açmıştım hatta.![]()
Sevdaluk: Pazartesi
Firuze: Perşembe
Altındağlı: Pazar
O konuda çok haklısın.Bir tanesi bile Afk olamaz.![]()
"Aşk Ekmek Hayaller" bence Pazar günü olmalı.Aşk, Ekmek, Hayaller Cumartesi 20.00 - AKY 22.15 olsun. Boşlukta uçuyo zaten.![]()
O konuda çok haklısın.
"Aşk Ekmek Hayaller" bence Pazar günü olmalı.![]()
Bence hiçbiri yayınlanmasın. Bu kanal çoktan batmış. Ağlayanı yok! Yakında Star'da bu duruma düşecek haberi yok.
En iyisi yine FOX!![]()
Canım senin bizlerden miden bulanmıyor muydu geri dönmeyeceğim diyordun yazık....Bence hiçbiri yayınlanmasın. Bu kanal çoktan batmış. Ağlayanı yok! Yakında Star'da bu duruma düşecek haberi yok.
En iyisi yine FOX!![]()
Hayırlısı neyse o olsun ama ben sözümün arkasındayım eski diziler yükselişe geçmişken yerinden oynamasın....Bence "Aşk Ekmek Hayaller" dizisi Pazar günü olmalı. Yeni sistem de şu an neyin tutup neyin tutmadığını henüz bilemiyoruz. Geçen sezon sırf AB grubuna hitap eden diziler tutarken bu sezon Total'e hitap eden diziler kazanıyor ki bu durum bence sezon içerisinde yeniden değişebilir gibi. "Aşk Ekmek Hayaller" bence bu tanıtımla iyi bir iş çıkarabilir. Saati'de tabii ki 20.00.
Altındağlı'nın o tanıtımdan sonra tutacağına hala inanabiliyor musun? Resmen Kolpaçino - Kutsal Damacana karışımı bir şey çıkmış ortaya. Pt1'de hiç şansı olmaz, Pt2'de olursa kendi adına daha iyi bir yol izler.
Ayrıca bu yayın akışı şu an tamamen benim tahminim. Show TV'nin henüz karar verdiği bir yayın akışı yok. Normalde belli olması gerekiyordu ama kanal biraz daha emin adımlarla ilerlemek istiyor sanırım.
"Altındağlı" Pazartesi günü de olabilir "Hayat Hanım" başlayana kadar. Ama Saklı Kalan, Firuze, Sevdaluk ve Aşk Ekmek Hayaller yukarıda yazdığım şekildeki günlerde olursa ancak Show TV kazançlı çıkar. Demedi demeyin.![]()