Show TV Dizileri Hangi Gün Olmalı?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

El değiştirmesiyle dizi atağına kalkan Show TV, çok yakında bir çok dizi projesiyle izleyici karşısına çıkacak.

Peki sizce Show TV'nin yeni dizileri ve devam eden dizilerinin günleri sizce nasıl olmalı?
Benim yorumum;

Pazartesi : Hayat Hanım - Heycanlı
Salı : Saklı Kalan - Benim İçin Üzülme - Muhallebi Kafa
Çarşamba : Sevdaluk - Pis Yedili - Güldür Güldür
Perşembe : Firuze - Bir Milyon Kimin? - Çıplak Kafa
Cuma : Gönül Yarası - Dila Hanım - Komedi Dükkanı
Cumartesi : Adını Kalbime Yazdım - Ne Diyorsun? - Makina Kafa
Pazar : Aşk, Ekmek, Hayaller - Altındağlı - Bülent Ersoy Show

salı-çarşamba-cuma iyi giden dizileri var
çarşamba-cuma ya en iddaasız dizileri koysunlar bence yazık etmesinler güzelim dizilere

sevdaluk pazartesi olabilir içinde komedi de barındırıyor
zaten pazartesi karadayı-bbs dışında dizi yok

firuze ve aşk ekmek hayaller klişenin dibine vuracak gibi bu nedenle cuma-cumartesi olmaları hata olur biri perşembe diğeri biü nün ardına oalbilir

altındağlı pazar günleri güzel bir alternatif olabilir ergen dizileri ve acun un yanında

show tv dizileri geceyarısı 02 ila 05 arası yayınlanmalı nasıl olsa kimse izlemiyor ekran kirliliği yaratmamış olur bu şekilde..

senin kendin yazdığında bir kaç dizinin yerini pek beğenmedim mesela Pis Yedili 20 yaş altı tarafından izlenen dizi onu çarşamba pt2 koyarlarsa dizi biter çok geç olur yani saati ve Benim için üzülme tam reytingleri toparlerken böyle ağır bir totali pt2`ye koymak yanlış olurdu çünkü yeni dizileri tutmasa eski dizileride onlar için düşürmezler bence

Sevdaluk bence Pis Yedili'den daha iyi gidebilecek bir dizi. Özellikle de Çarşamba günü. Show TV Çarşamba'yı komedi günü yapabilir diye düşündüm. Pis Yedili - Güldür Güldür var zaten. Sevdaluk'da gelirse tam olur.

Ayrıca Sevdaluk diyelim ki iyi gitmedi. Pis Yedili tekrar eski saatine dönse reytinglerinde kaldığı yerden devam eder. 😉

evet doğru Sevdaluk`tan benimde beklentim çok yüksek ama eminim Pis Yedili biter pt2`de aslında artık bitsede iyi olur

Sevdaluk Pazartesi olur, Altındağlı Pazar olur, Firuze Perşembe olur. Ayrıca bir tek bu dizilerin şansı var. Diğerleri tutmaz gibi..

evet doğru Sevdaluk`tan benimde beklentim çok yüksek ama eminim Pis Yedili biter pt2`de aslında artık bitsede iyi olur
Pis Yedili pt2'de de iyi oranlar alır bence. En azından totalde.

Saklı Kalan'ında ben nedense hakkında araştırma yaptım da o da en az Aşk, Ekmek, Hayaller gibi iddialı bir şekilde izleyici karşısına çıkacak. Benim İçin Üzülme'nin miladı doldu artık. PT2'de gidebildiği yere kadar gitsin. Bana göre Total'de yine başarılı olur ama AB'de vasat gidecektir.

Adını Kalbime Yazdım'ın ise şimdilik cumartesi saatinde gitmesi taraftarıyım ama dizinin oranlarında bir değişiklik olmazsa saati ve günü değişebilir. Onun içinde en uygun yer Pazartesi 22.30 gibi görünüyor. Zaten daha detaylı bir bilgi sahibi olmadığımız çok dizisi var Show TV'nin. Onlardan iddialı olanı Cumartesi'ye konabilir.

Sevdaluk Pazartesi olur, Altındağlı Pazar olur, Firuze Perşembe olur. Ayrıca bir tek bu dizilerin şansı var. Diğerleri tutmaz gibi..
Bence Aşk Ekmek Hayallerin'de şansı yüksek bir dizi. Daha fragmanı yayınlanmadı ama Saklı Kalan'ında iddialı olduğu söyleniyor.

A.E.H'nin fragmanını beğendim ama yine de tutmaz gibi geliyor. Umarım yanılırım.
Saklı Kalan'ın ismi değişirse tutabilir.

Pazartesi: Sevdaluk
Salı: Firuze - Benim İçin Üzülme
Çarşamba: Pis Yedili - Altındağlı
Perşembe: Saklı Kalan
Cuma: Dila Hanım
Cumartesi: Adını Kalbime Yazdım
Pazar: Aşk, Ekmek, Hayaller

A.E.H'nin fragmanını beğendim ama yine de tutmaz gibi geliyor. Umarım yanılırım.
Saklı Kalan'ın ismi değişirse tutabilir.
aynen Saklı kalan çok kötü bir isim
Show TV'de ekrana geliyorsa o isimler son derece normal.

Saklı Kalan'ın fragmanının bu hafta içerisinde çıkması bekleniyordu ama bir aksilik olmuş olabilir ama gelecek hafta muhakkak yayınlanacakmış. Umarım duyduğum gibi iddialıdır dizi.

Pazartesi: Sevdaluk
Salı: Firuze - Benim İçin Üzülme
Çarşamba: Pis Yedili - Altındağlı
Perşembe: Saklı Kalan
Cuma: Dila Hanım
Cumartesi: Adını Kalbime Yazdım
Pazar: Aşk, Ekmek, Hayaller
Sevdaluk Pazartesi'den ziyade Çarşamba günü daha iyi oranlar alır bence Furkan. Firuze'de Perşembe günü öyle.

Şimdi eski 4 dizinin yerine dokunmasınlar yeter çünkü o diziler ilk 3 ilk 5 yarışındalar.
Pazartesi : Sevdaluk | 20.00
Perşembe : Firuze | 20.00
Cuma : Aşk Ekmek Hayaller | 23.00
Pazar : Altındağlı | 20.00

Şimdi eski 4 dizinin yerine dokunmasınlar yeter çünkü o diziler ilk 3 ilk 5 yarışındalar.
Ask ekmek ve hayaller bence pt 2 olmaz.o kadroyla nasil pt2 olacak 😱

Saklı Kalan, Hayat Hanım ve Gönül Yarası'na ne diyorsun?

Bence şu anki dizilerin oranları Show TV'yi memnun etmiyor. Etse zaten sadece boşlukları dolduracak kadar dizi yaparlardı. 😉

Ayrıca "Aşk Ekmek Hayaller" gibi iddialı bir diziyi hem Cuma günü gibi zorlu bir güne hem de o kadar geç bir saate koymak nasıl mantıklı çözemedim. "Altındağlı" olsa neyse.

Bence suan ki dizileri gayet iyi oranlar aliyor diye dusunuyorum su devirde ilk 3 ilk 5e girendizi yapmak kolay degil. Memnun degillerse onlarin sorunu.

O dizi tam PT2'lik bence iyi gider 22.30'da.
Altindagli bence eniyi Pazar gunu gidergibi en basindan soyluyorum o gune komedi acigi var diye ve Pazar olmali diye.