Show TV Ana Haber'de Yenilik!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Ciner Yayın Grubu'nun himayesi altına girmesiyle Haber Türk TV'ye transferi konuşulan Erhan Çelik'i Ali Kırca'nın yerine getiren Show TV yönetimi yeni sezonun gelmesiyle haber bülteninde yenilik yaptı.

Show TV Ana Haber Bülteni yeni saatiyle 19.00'da ekrana geliyor. Erhan Çelik'in sunumuyla ekrana gelen ana haber bülteni Show Haber'e giriş bantları, arka plan tanıtımı ve alt bant haber açıklamalarının bulunduğu bantlar değiştirilerek yeni sezona hazırlandı.

Ciner Yayın Grubu'nun himayesi altına girmesiyle yeni bir stüdyoda gerçekleşmesi beklenen haber bülteni ise sezona 360 derecelik aynı stüdyosuyla devam ederek farkını ortaya koymaya devam edecek.

İşte Show TV Ana Haber Bülteni'nin yenilikleri;

Show TV Ana Haber'e Giriş Bant Tanıtımı
shcdu.png

Show TV Ana Haber Arka Plan Tanıtımı
shbzm.png

Show TV Ana Haber Alt Bant Haber Açıklamaları
shcbr.png

Ali Kırca gitti gideli Show Haber Bülteni'nde kalite (!) akıp gidiyor... :(

Güzel olmuş grafiği inişli çıkışlı bir gün sonuncu diğer gün 1. :X

Bu arada arka plan tanıtımında bir sorun var haber bülteninin. Kamera'nın Erhan Çelik'i gördüğü kadarı yeni arka plan. Bazen uzak çekim olduğu zaman arkada eski arka plan tanıtımı var. Küçük bir karede de bu yeni tanıtım yer alıyor. Resmi bulursam aktarayım size. :X

Onu bende gördüm. :X

Mobil mesaj.
Bence eski alt bant ve arka plan tanıtımları çok daha moderndi. Bu yeni ama modern durmuyor hiç, zaten Show TV'ye Ali Kırca ilk geldiği zamanlarda da buna benzer bantlar vardı. Kanal kendini eskiye götürdü iyice...

Bence eski alt bant ve arka plan tanıtımları çok daha moderndi. Bu yeni ama modern durmuyor hiç, zaten Show TV'ye Ali Kırca ilk geldiği zamanlarda da buna benzer bantlar vardı. Kanal kendini eskiye götürdü iyice...
2009 yılında ki Show TV olacak inşallah yavaş yavaş. Bir de Derye Baykal gelseydi.

2009 yılında ki Show TV olacak inşallah yavaş yavaş. Bir de Derye Baykal gelseydi.
2009? Bence eskiyi geri getirmeye çalışacağına her haliyle yeniliğe açık olması gerekir Show TV'nin. Eskide kalmak bir adım geride durmak demektir her zaman. Çağa ayak uydurmak gerekir ön planda olmak isteniyorsa. Neyse kanalın kendi düşüneceği şey. Yeni yönetim hiç hayırlı olmadı kanala. Eski yönetim her daim yeniliğe açıktı... :(

2009? Bence eskiyi geri getirmeye çalışacağına her haliyle yeniliğe açık olması gerekir Show TV'nin. Eskide kalmak bir adım geride durmak demektir her zaman. Çağa ayak uydurmak gerekir ön planda olmak isteniyorsa. Neyse kanalın kendi düşüneceği şey. Yeni yönetim hiç hayırlı olmadı kanala. Eski yönetim her daim yeniliğe açıktı... :(
Eskisi iyi olsa ne olacak yapıyordu ellerinden alıyorlardı bkz. Ezel vb.
Daha yenisini yavaş yavaş görücez inşallah hem daha değişmedi 16 Eylül`de görücez.

Eskisi iyi olsa ne olacak yapıyordu ellerinden alıyorlardı bkz. Ezel vb.
Daha yenisini yavaş yavaş görücez inşallah hem daha değişmedi 16 Eylül`de görücez.

Mobil mesaj.
Eski yönetimde maddi olanaklar olsaydı gerçekten çok iyi bir şekilde yoluna devam ederdi Show TV ama maddi olanak yoktu ki ona göre bile çok iyi gittiler bence...

Bu yönetimde maddi olanak var da ne oluyor ki? Var Mısın Yok Musun? ve Bizim Evin Halleri'ni başlatıyor. :X

Eski yönetimde maddi olanaklar olsaydı gerçekten çok iyi bir şekilde yoluna devam ederdi Show TV ama maddi olanak yoktu ki ona göre bile çok iyi gittiler bence...

Bu yönetimde maddi olanak var da ne oluyor ki? Var Mısın Yok Musun? ve Bizim Evin Halleri'ni başlatıyor. :X
Sen de iyi biliyorsun ki Ekim , Kasım ve Ocak'ta iyi projeler başlayacak , inşallah.

:X

Bizim Evin Halleri'nin her zaman gideri vardır. :X

Sen de iyi biliyorsun ki Ekim , Kasım ve Ocak'ta iyi projeler başlayacak , inşallah.

:X

Bizim Evin Halleri'nin her zaman gideri vardır. :X
Sen biraz önce Derya Baykal dedin ya, ben daha başka bir şey demiyorum. Gerçekten o kadar kaliteli (!) işleri kalitesizler (!) arasından nasıl seçiyorsun. :X