Show TV 24 Yaşında!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,302
Puanı
1,060
thumbnail_1424890555.jpg

Türkiye'nin en önde gelen kanallarından biri olan Show TV'den yeni bir haber var!

Show TV, bugün itibariyle 24. yaşını kutluyor. Bu özel gün için yapılan tanıtımda Yılanların Öcü, Asla Vazgeçmem, Acil Servis, Beyaz Yalan dizilerin yanı sıra Güldür Güldür Show, Evleneceksen Gel gibi programlar ve kanalın yayın hakkını üstlendiği maçlardan da görüntüler yer alıyor. 1 Mart 1991'de Fransa'da kurulan kanal, tam bir sene sonra (1 Mart 1992) Türkiye'de de yayına başlayarak ilk özel kanallardan biri olmuş ve dikkatleri üzerine çekmişti.

Kanal, bugüne kadar Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi, Ezel, Ekmek Teknesi, Hayat Bilgisi, Cennet Mahallesi, Tatlı Hayat, Doktorlar, Adını Feriha Koydum gibi dizilerin yanı sıra Yetenek Sizsiniz Türkiye, Var mısın Yok Musun?, O Ses Türkiye, Survivor, Wipe Out, Yemekteyiz, Gelinim Olur musun? başta olmak üzere ekrana sürdüğü birçok yarışma ile de reyting rekorları kırmıştı.

Biz de FavoriForumum ailesi olarak, son dönemde türlü zorluklar yaşamasına rağmen izleyicinin kalbindeki yerini korumaya devam eden kanalın 24. yaş gününü kutluyoruz.

Özel doğum günü tanıtımını aşağıda bulabilirsiniz:

Son düzenleme:
Birçok güzel dizisi vardı zamanında. :) Yarışmalarıda ayrı güzeldi.

Eski günlerine kısa sürede dönmesi dileğiyle.

Mutlu Yıllar Show Tv. :D

Adamın kanalı benden bile büyük 1-2 yaşla vayy be )) biz doğmadan neler çıkmış meğersem ))

Türkiye'de yayını 1 Mart 1992'de başlamış, yani aslında 23. yaşını kutluyor bizde ama Fransa'daki test yayını da hesaba katmışlar demek. :D

O zaman yaş günü şerefine benden Show TV'nin 1992'den 2000'lerin başına kadar kullandığı korkunç jeneriklerden bir kuple gelsin. :) :

İnşallah yeni yaşı kanala uğurlu gelir, son zamanlarda eski kalitesinden eser yok bence çünkü. 90'lardaki ve 2000'lerin başındaki durumuna dönse fırtınalar estirir yine.

Konuyu 1 Mart'da ben açacaktım be. :(

Her yıl aynı tanıtım oluyordu yeni bir tanıtım hazırlamaları iyi olmuş tebrik ederim nice yaşlara. :bhr:

en sevdğim yerli dizi olan muheşemimi yüzyılımı yayınlayan kanal :bhr: nice senelere :D

Konuyu 1 Mart'da ben açacaktım be. :(

Her yıl aynı tanıtım oluyordu yeni bir tanıtım hazırlamaları iyi olmuş tebrik ederim nice yaşlara. :bhr:
Şimdiden kutladıkları için açayım dedim, sonra unutulmasın. 25'i de pek sevgili Show fanı olarak sen açarsın. :X
Türkiye'de yayını 1 Mart 1992'de başlamış, yani aslında 23. yaşını kutluyor bizde ama Fransa'daki test yayını da hesaba katmışlar demek. :D

O zaman yaş günü şerefine benden Show TV'nin 1992'den 2000'lerin başına kadar kullandığı korkunç jeneriklerden bir kuple gelsin. :) :

İnşallah yeni yaşı kanala uğurlu gelir, son zamanlarda eski kalitesinden eser yok bence çünkü. 90'lardaki ve 2000'lerin başındaki durumuna dönse fırtınalar estirir yine.
İnsanın psikolojisini rahatsız ediyor resmen, 9-10 yıl boyunca nasıl kullandıklarını hala anlamış değilim. Özellikle müziği, tüyler ürpertici. :X

Mutlu yıllar, umarım eski başarılı günlerine geri döner. Şu anki durumları da iyi sayılır ama 3 sezon önceki durumlarına göre baya düşükler. :X

Bugün 1martmi (b) @aserat54

Şimdiden kutladıkları için açayım dedim, sonra unutulmasın. 25'i de pek sevgili Show fanı olarak sen açarsın. :X

İnsanın psikolojisini rahatsız ediyor resmen, 9-10 yıl boyunca nasıl kullandıklarını hala anlamış değilim. Özellikle müziği, tüyler ürpertici. :X

Özellikle haber jeneriği baya ürkütücü. :) O dönem Sıcağı Sıcağına'yı da yayınladıklarını düşünürsek Show TV insanların korkmasında baya bir rol oynamış. :D

Bir zamanlar cok begeniyordum bu kanali.Ezel,Muhtesem gibi yapimlari yayinlayan kanal daha ne olsun

Konuda yazılan birçok program ve dizisi gerçekten efsane denebilcek nitelikte. Fakat kanal, bu aralar tam anlamıyla çöküşte. Tek dayanağı Güldür Güldür Show.
Umarım kısa zamanda eskisi gibi efsane şeyler ortaya koyabilir. Nice yıllara 😀

Tebrikler Show TV'ye, nice senelere.

Umarım eski efsane günlerine geri dönerler, ne diziler vardı bu kanalda be..

bende 91 doğumluyum showla aynı yılda doğmuşuz :F:F:F

show denince akıla küçük ibo gelir :A:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,551
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy