SHOW Ne Isterse Yayinlar,Kim Ne Karisir!...

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,802
Puanı
1,061
Bilindigi uzere SHOW TV bu yaz yine Doktorlar'i secti ve hala da yayinlaniyor.Her gun gunduz kusaginda 3 saat,simdilerde aksam kusaginda da yayinlanan dizi bu yaz da bir cok diziyi defalaRca yayinlanmasina ragmen ezici bir ustunlukle gecti.Tabi bunun uzerine kanala tebrikden cok elestiriler geldi.Tamam, dogru bir kac sezondur ayni bolumler yayinlandigi icin elestirile bilir.Ama bu elestiriler bu diziyi benim gibi 4 gozle izleyenler icin buyuk haksizlik.4,5 milyon kisi hergun bu diziyi izliyor,cunku kaliteli bir yapim.Bence,her hafta nerdeyse ayni senaryoyu degistirerek yayinlayip 3-4 reyting almaktansa,Doktorlar yayinlamak daha iyi.En azindan SHOW durustce ayni seyi yayinladigini kabul ediyor ve iyi de para kazaniyor.SHOW bu diziyle kalitesini dusuruyormus.Acaba kalite yoksa,neden hala izleyici baska kanallari degil de SHOW'u izliyor.eger SHOW ve Doktorlar kaliteli degilse,Demek ki o biri kanallar daha da kotu!.....YaZaR:S.G.A.T.

Konuyu S.G.A.T. açtığını tahmin etmiştim :):) Doktorların yayınlanması benim için de iyi. Herzaman izlerim:)