Atın ölümü arpadan olsunSeni kurşun yağmuruna tutacak bir ikili![]()
Atın ölümü arpadan olsunSeni kurşun yağmuruna tutacak bir ikili![]()
Neren at be kertenkele ile maymun karışımı yaratıkAtın ölümü arpadan olsun![]()
aynaya baktın galiba, kendini tarif ettiğine göreNeren at be kertenkele ile maymun karışımı yaratık![]()
aynaya baktın galiba, kendini tarif ettiğine göre![]()
bir fatiha oku kadının ruhuna öteki tarafta zebani iile köşe kapmaca oynuyordur
Bunun ölmediği belli, senin esma oynuyordur o kesin geberdi çünkübir fatiha oku kadının ruhuna öteki tarafta zebani iile köşe kapmaca oynuyordur![]()
Ne yapmış acaba örnek görsel koymuş alt tarafı.
FOX gibi olmayan görüntüye var deyip bir belediye başkanına iftira mı atmış üstelik bunu yapan kendisinin ev arkadaşıydım diyen birisi.. Ya da Kanal D gibi koskoca milyonların iradesi 70 yaşındaki bir parti liderinin önünde kahkahlar mı atmışlar?
Her kesimin izlediği tek adres SHOW TV olmaya devam edecek.![]()
Ay Hande'ye bak yolsuz kalmış tazminat davası açmış![]()
aynen en mantıklısı o, otursun evinde uzak dursun ekranlardanBen demiştim Atacan'a geçmiş olsun.@mrt-06
Burdan alacağı parayla bu sezon dizi yapmasın bari 3-4 bölümlük.@xemrexxx @ozgur2113
Youtubera verdiğimizin yanında 50 bin lira hiçbir şey. Hayır başarılı giden kariyeri mi var bu kızın.Ben demiştim Atacan'a geçmiş olsun.@mrt-06
Burdan alacağı parayla bu sezon dizi yapmasın bari 3-4 bölümlük.@xemrexxx @ozgur2113
Yeni kahramanın bu muBu elektirik dedeye bir CW dizisi çekelim SHOWDA @mrt-06![]()
![]()
![]()
Videoyu açın aynı Flash gibi superkahramana dönüşmeden önce hikayeside var bildiğin flashın dede versionu![]()
![]()
@Forumdash @xBUGRAx @Harunnn60 @MasacRE @dreamy @DarkLegenD @turkuazz @cookies @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai
Flashta yıldırım çarpınca güç kazanıyordu elektrik çarpmıs ve elektirik güçler edinmiş dedeYeni kahramanın bu mu![]()