Bölüm daha geçen sezonki soru işaretlerini ne yapacağız derken yeni soru işaretleriyle beraberinde geldi. Duvarın içinde devler ne alaka dedik. Sonra üstüne duvarı delicesine savunan duvar tarikatının lideri papazın işin içinde olması iyice kuşkulandırdı. Onun bir şeyler karıştırdığı belli yani.
Bölümün asıl meselesi flashback sahneleriydi. Her saniyesinden inanılmaz keyif aldım. Zaten 2 3 kez izledim bölümü dayanamayıp.
Diğer yan karakterlere de değineceğiz gibi bu sezon. Mesela güneyde Conny'nin ailesi Sasha'nın ailesini göreceğiz, geçmişleri hakkında bir şeyler öğreneceğiz. Bu durumu sevdim, konunun çeşitlenmesi işin tadını yükseltir.
Konuşan dev ise tüylerimi diken diken yaptı. Gerçek adı Beast Kyojin, yani Canavar Dev. Diğer Dişi Dev, Zırhlı Dev ve Muhteşem Dev gibi içinde insan olduğu bariz tabi. İnanılmaz müthiş çizimleri, devin ses tonu, hal hareketleri, diğer devleri kontrol edebilmesi de var tabi. Ne bileyim acayip ürkütücüydü. Miche'ye olanlara ise üzüldüm baya. Böyle vahşet dolu bir başlangıç ise diğer bölümlerde olabilecek ölümlerin habercisi gibiydi. Korkuyorum patron...