Showtime'ın aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanan ve şimdiden adını televizyon klasiklerine yazdıran dizisi Shameless'ta 9. sezon vakti!
Dizi ile ilgili tüm yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Forumda çakmasını izleyen onlarca insan varken Shameless'i bu kadar kişi mi izliyormuşuz?
8. sezonun son 4 bölümü duruyor burda da. Ahahahaha.
Bir kere de şaşırt bizi ve bu diziyi güncel izliyorum de artık ya8. sezonun son 4 bölümü duruyor burda da. Ahahahaha.
Bir kere de şaşırt bizi ve bu diziyi güncel izliyorum de artık ya
Bir kere de şaşırt bizi ve bu diziyi güncel izliyorum de artık ya
Sor anime sorsana bana. Tüm animelerimde günceldeyim, hatta üstüne mangalarını bile okuyum güncele geldim. Ama son 1.5 yıldır yabancı dizilere muazzam bir uzaklık yaşadığım doğrudur. Bir yerde bu zinciri kırıp toptan geri dönüş yapacağım. Sonra önümü alamayacaklar ama ne zaman bilemiyorum.Öyle bir ihtimal yok. Güncel olarak izlediği bir tek Çukur var sanırım. İçlerinden süresi en uzun olanı da o aslında, onu güncel olarak takip etmeyi başarması şaşırtıcı gerçekten. Adaşım diye demiyorum ama çok tembel. @MEnes
Sor anime sorsana bana. Tüm animelerimde günceldeyim, hatta üstüne mangalarını bile okuyum güncele geldim. Ama son 1.5 yıldır yabancı dizilere muazzam bir uzaklık yaşadığım doğrudur. Bir yerde bu zinciri kırıp toptan geri dönüş yapacağım. Sonra önümü alamayacaklar ama ne zaman bilemiyorum.
Kısmet be adaşım.O zamanın geleceğine dair inancımı yitirmeye başladım artık.
Oo iyi güzel dizi alemine bir yerden başlaman lazımdı senin, devamı da gelir umarım.@MasacRE- bu gece maçtan sonra 2 3 bölüm izleyeceğim. Yetişirse 8. sezonu bitireceğim. Bir anda içime istek doğdu Gallagher'ları özledim.
İzleyemedim...Oo iyi güzel dizi alemine bir yerden başlaman lazımdı senin, devamı da gelir umarım.
Ben de çok şaşırdım bu sefer izlerim diyordum.Ne kadar da şaşırtıcı bir sonuç
izleyen çokturda dokuzuncu sezona kadar gelen pek yokturForumda çakmasını izleyen onlarca insan varken Shameless'i bu kadar kişi mi izliyormuşuz?
Çoğu sezonun bölümlerine yorum yapmadım belki ama ben de izliyorum 8.sezon bitti ama şu ayrılık haberlerinden dolayı 9.sezona başlama hevesim kalmadıForumda çakmasını izleyen onlarca insan varken Shameless'i bu kadar kişi mi izliyormuşuz?