Tabiki favori karakterim Carl reyizden başlamak lazım. Sezon başlarında hapisten çıkışı saçlarını değiştirmesi hal ve hareketlerindeki değişim çok iyiydi. Okulda silah ticareti yapması falan baya eğlendiğim sahnelerdi. Okuldaki kızı tavlamak için yaptıkları falan güzeldi. Sonradan tabi neyin ne olduğunu anladı yanındaki zenci arkadaşı birini öldürünce. Carlı normale döndürdüler. Sezon sonunda doğru kızın babasını etkilemek için yaptıkları ve polis olmaya karar vermesi baya eğlenceliydi
Frank bildiğimiz Frank'ti yani. Her zamanki düzenbazlık peşinde koşan, çıkarına ne düşüyorsa onu yapan adam ama bir o kadar da komik. Sezon başlarında kanser destek birimi gibi bir meslek icra ediyordu kendi kafasına göre adını tam hatırlayamadım o bölümler çok komikti. Kızını adamın evine yamayıp kendi de eve yerleşmişti. Sonrasında o ormanda gittikleri yerdeki sahnelerde baya eğlendiğimi hatırlıyorum. En son Carl'ın yerini alması uyuşturucu çetesiyle başının belaya girmesi iyiydi
Sezon finalinde yaptığı ise olayı bitirdi. Kızının düğünü katletti ama iyi de yaptı
Çok ayrıntı kalmış aklımda demek ki en eğlenceli senaryolardan biriydi Frank'e yazılan
Fiona sezon boyunca sürekli inişli çıkışlı gitti. Bir bölüm bakmışız mutlu bir bölüm sonra gene başında bela. Çocuğu doğurmaya hazır olmadığı için aldırdı. Bence doğru olanı yaptı bu aileye zaten fazla gelirdi bakamazdı. Sean'la bir kavga edip bir barıştılar. Zaten sezon finalinde de Sean'dan pek bir şey çıkmayacağı kanıtlandı. Adam keşliği bırakmamış. Artık şu kadın mutluluğu bulsun ya. Bu aileye yaptıklarından sonra hak ediyor
Lip sezon başlarında öğretmeniyle ilişkisi falan vardı. O aralar bir problemi yoktu tabi. Her şey güllük gülistanlıktı.Yurtta öğrenci sorumlusu, öğretmen asistanı , üstüne bir de yetişkin bir öğretmenle birliktelik daha ne olsun. Ta ki eski kız arkadaşı gelip intikamını alana kadar. Ondan sonrası zaten daha toparlanamadı Lip. Sonra gene şansı yaver gitti bir ara kız yurdunda kalması falan işler yolunda gibiydi
Ama Lip de babası gibi alkolik olma yolunda ilerlemekte
Bu olay zaten hem öğretmeniyle arasını bozdu gitti, okuldan ceza aldırdı, yurttan kovdurdu. Lip'in işi zor bu terapi işleri sıkıntılı, bakalım neler olacak
Ian da sezon başında kulüplerde kötü durumdaydı. Çok sıkıntılı dönemeçlerden geçti. Onun hikayesini etkileyen şey ambülans olayıydı. Orada zaten yeni biriyle tanıştı. Sonrasında işler pek de kötü gitmedi onun için. Aradığı mesleği buldu. İlk yardım elemanı olmak için didindi. Tam oldu derken yine hastalığı engel oldu. Ama oradaki sayesinde işi g
Debbie klasik uyuzluğuna devam etti. Ergen triplerindeydi yine. 4.sezonun bir kısmında başlayan ergenliği hala devam etmekte. Ama kararlılığını sevdim. Çocuğu doğurma isteği azmi. Frank'le sezon başındaki ev muhabbetleri hafif eğlenceliydi
Sezon sonuna doğru zaten çocukla uğraştı bir ton. Okula bile alınmadı. Daha başı çok ağrıyacak belli