Kendisi gideydi ya bir de utanmadan spoiler vermiş twitter'dan.
5x5
Yavaş yavaş bölümler heyecanlı bir hal alıyor. Bence gelecek bölümler çok daha güzel ve heyecanlı olacak.
Frank utanmazlığının hakkını yine verdi bu bölüm. David'in annesiyle öpüştüğü sahne o kadar aniden gelişti ki, birden şaşırdım. Kadın da kocasına Frank'le birlikte olduğunu söyledi, bunun üzerine neler olacak merak ediyorum.
Fiona, Steve/Jimmy'nin dönüşüyle şok oldu, o son sahne neydi öyle. Tam da Gus gibi onu adam edebilecek birini bulmuşken Jimmy'nin ortaya çıkması iyi olmadı. Fiona da aynı fikirde olsa gerek ki gelecek bölüm fragmanında baya dövüyordu adamı.
Lip kendini kurtarmaya çalışıyor ama o silah meselesinden dolayı başı yanacak gibi.
Ian'ın ne yaptığı hiç belli olmuyor. Mickey'nin onu doktora götüreceğini sezon başından tahmin ediyordum. Bebeği de alıp gitti, büyük ihtimalle gelecek bölüm onu aramakla falan geçecek.
Carl'la Debbie'nin de video meselesinden ötürü başları belaya girebilir. Ama Debbie o kızları dövdükçe mutlu oldum yemin ederim.
Liam hiç gözükmedi.
Sammi bu bölüm vardı yine. Ben bu Sammi ile Chuckie'yi bir türlü sevemedim, neden bilmiyorum. Bence Sheila geri dönmeli.
Veronica iticiliğin sınırlarını baya zorladı bu sezon. Kev'in çocuk muhabbeti de iyice bayıyor aslında, ama ikisi de kendisine göre haklı. Onların da sonu hüsran maalesef.
9/10
ben david'in annesinden böyle bir şey bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?