yarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak meselaHahha Aaa o olur
Yeni gelin oturuşunun öncesi heraldeyarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela@mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
zaten olmazsa ben oldururumZaten deli deliyi mekkede bulurmuşHemen anlıyorsun neler olacağını
hani ne bir kalp ne bir güldürdün yok hadsiz marul .ssBence yılın kadını hiç kuşkusuz Hasibeydi
Bilmem mi forumun queeni oldunzaten olmazsa ben oldururum
hayatım benden daha entriganı daha asili daha sevileni var mı şu forumdaBilmem mi forumun queeni oldun
yarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela@mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
Aaa yalnız bunlarda gerçekten bir şey var gibiYeni gelin oturuşunun öncesi heralde
Senden başkasını tanımıyorumhayatım benden daha entriganı daha asili daha sevileni var mı şu forumda
Yamaçta sorun vardır
Sevgilisi yokturYamaçta sorun vardırVartolunun gerçek sevgilisini tanıyoruz ama yamaçınkini bilen yok
Liste bana hiç uygun değil ondanhani ne bir kalp ne bir güldürdün yok hadsiz marul .ss
görürsün senListe bana hiç uygun değil ondanAsiye dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?