En fitne fücuru o beAblam senin gibi fesat değil bi kere![]()
En fitne fücuru o be![]()
senden fitnesi yoktur bu dünyadaEn fitne fücuru o be![]()
bu sahneleri izlerken cigdemle Serhat da birbirine girecek gibi@MasacRE- @MEnes @ömer karataş @cookies @Forumdash @mrt-06 @kerem @Ahmed @DosiEkli dosyayı görüntüle 59768 Ekli dosyayı görüntüle 59769
Kemale neden dövdürdüler Emrahı şimdi Yamaç kavgası hiç merakımı ilgimi çekmiyorOfff hemde nasıl girecez var ya bekle de gör![]()
Benim çok fazla ilgimi çektiKemale neden dövdürdüler Emrahı şimdi Yamaç kavgası hiç merakımı ilgimi çekmiyor![]()
![]()
@Forumdash @mrt-06 @MasacRE-
Kemalden dayak yiyip Yamacımı dövecekBenim çok fazla ilgimi çekti![]()
Niye her bölüm adamı dövüştürüyolar anlamış değilimKemalden dayak yiyip Yamacımı dövecekSenaristler içine etti vlla olayın
![]()
![]()
![]()
Senin Emrah geberecek sanırım ayollNiye her bölüm adamı dövüştürüyolar anlamış değilim![]()
BEN pek ihtimal vermiyorumSenin Emrah geberecek sanırım ayoll![]()
![]()
![]()
2.Sezonda onun ne işi varBEN pek ihtimal vermiyorum![]()
Ölmeyeceği için açık etmediler daha2.Sezonda onun ne işi varAma Annesinin öz annesi olduğunu öğrenmedenmi geberecek yoksa senaristler unuttumu o konuyu
![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx
Yamaç öldürücek gibi benceÖlmeyeceği için açık etmediler daha![]()
Aaa keşke benim de ölümüm Yamacın ellerinden olsaYamaç öldürücek gibi bence![]()
![]()
![]()
Emrahın önüne at kendini ayollAaa keşke benim de ölümüm Yamacın ellerinden olsa![]()
Atarım ayol korkacakmıyımEmrahın önüne at kendini ayoll![]()
![]()
![]()
İkinizdende kurtuluruz Yamacım sayesindeAtarım ayol korkacakmıyım![]()
Benden kurtulmak istediğine emin misinİkinizdende kurtuluruz Yamacım sayesinde![]()
![]()
![]()
Emrahla gebermek istemiyormusun romantik şekildeBenden kurtulmak istediğine emin misin![]()
Geberince aşna fişna yapamayız ki amaEmrahla gebermek istemiyormusun romantik şekilde![]()
![]()
![]()