Sezon finalinden görüntüler sosyal medyaya sızdı. Saadet kaçırılıyor ve medet ile vartolu vuruluyor. Yaşarlarsa izleyiciye sürpriz artık..
@S.G.A.T. İle konuşmuştum sanırım Vartolu sezon finalinde vurulucak öldümü ölmedimi diye soru işaretiyle kalacak demiştim bölümden sonra yazıları bulurum @Forumdash @mrt-06 @serhatt @MasacRE- @xemrexxx
senin parmağın var galiba bu işte Sen mi sızdırdın yoksa@S.G.A.T. İle konuşmuştum sanırım Vartolu sezon finalinde vurulucak öldümü ölmedimi diye soru işaretiyle kalacak demiştim bölümden sonra yazıları bulurum @Forumdash @mrt-06 @serhatt @MasacRE- @xemrexxx
Hhaha Aaa yalnız Medet ölürse sen yas ilan edersinsenin parmağın var galiba bu işte Sen mi sızdırdın yoksa
Emrah ölürse diziyi bırakırım Medet ölürse kına yakarımHhaha Aaa yalnız Medet ölürse sen yas ilan edersin
Daha Kemali dövemiyor bu Yamacı nasıl dövecek acaba @ForumdashEmrah ölürse diziyi bırakırım Medet ölürse kına yakarım
Bilerek dayak yedi biliyorsun psikopat birazDaha Kemali dövemiyor bu Yamacı nasıl dövecek acaba @Forumdash
Aaa ne olursa olsun bence Kemal gibi birisine çok zorlandı o sahne abartılı olmuş daha geçen gün bir vurmayla dövmüştü @ForumdashBilerek dayak yedi biliyorsun psikopat biraz
Kemali popüler etme çabalarında senaristAaa ne olursa olsun bence Kemal gibi birisine çok zorlandı o sahne abartılı olmuş daha geçen gün bir vurmayla dövmüştü @Forumdash
Klişe bir sezon finali olayı olmuş zaten. İçerde gibi 1 sezon olsaydı.
Yahu nasıl sızdırmışlar bu görüntüleri
İyi olmuş
@S.G.A.T. İle konuşmuştum sanırım Vartolu sezon finalinde vurulucak öldümü ölmedimi diye soru işaretiyle kalacak demiştim bölümden sonra yazıları bulurum @Forumdash @mrt-06 @serhatt @MasacRE- @xemrexxx
senin parmağın var galiba bu işte Sen mi sızdırdın yoksa
bu sahneleri izlerken cigdemle Serhat da birbirine girecek gibi @MasacRE- @MEnes @ömer karataş @cookies @Forumdash @mrt-06 @kerem @Ahmed @DosiEmrah ölürse diziyi bırakırım Medet ölürse kına yakarım
Offf hemde nasıl girecez var ya bekle de görbu sahneleri izlerken cigdemle Serhat da birbirine girecek gibi @MasacRE- @MEnes @ömer karataş @cookies @Forumdash @mrt-06 @kerem @Ahmed @DosiEkli dosyayı görüntüle 59768 Ekli dosyayı görüntüle 59769
Arzu- ve burcu gibi kavga edinOfff hemde nasıl girecez var ya bekle de gör
O ecünnü başı kaldıramaz mabadınıArzu- ve burcu gibi kavga edin
bu sahneleri izlerken cigdemle Serhat da birbirine girecek gibi @MasacRE- @MEnes @ömer karataş @cookies @Forumdash @mrt-06 @kerem @Ahmed @DosiEkli dosyayı görüntüle 59768 Ekli dosyayı görüntüle 59769