PuhuTV Seyyar - Dizi Yorumları

NES

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,244
Puanı
310
16x9title_16x9.jpg
puhutv'nin yeni dizisi 'Seyyar' yayın hayatına başlıyor!

Yönetmen koltuğunda Cem Özduru'nun oturduğu, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan dizinin başrollerinde Ozan Ağaç, Özge Özacar ile Erdem Kaynarca yer alıyor.

Hiç beklemediği bir şekilde kendini İstanbul’un en karanlık şahsiyetleriyle yan yana bulacak olan Yasin'in hikayesini anlatan dizi ile ilgili yorum ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler!

Seyyar, ilk iki bölümüyle bugün puhutv'de!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
  • Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi
Şahsiyet, fi den sonra neden böyle çökerki bir platform.

• Beğendim
Reactions: NES
Hep iyi dizi yapacak diye bi kural yok ki istediğini yapar geçer bu da illaki kısa dizidir kesin yani
Öyle ama şahsiyetten sonra aynı diziler gibi hiç dizi yapmadı ki. İyi dizi yapmayı bırak aylarca dizi yapmadı. O kadar platform açıyorlar dizi yapmıyorlar aklım almıyor üstelik şahsiyet fi dünyanın çoğu yerine satılmışken.

• Beğendim
Reactions: NES
Öyle ama şahsiyetten sonra aynı diziler gibi hiç dizi yapmadı ki. İyi dizi yapmayı bırak aylarca dizi yapmadı. O kadar platform açıyorlar dizi yapmıyorlar aklım almıyor üstelik şahsiyet fi dünyanın çoğu yerine satılmışken.
İllaki iyi bir proje denk gelecektir yani

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Valla açıkcası pek sanmıyorum çünkü o dönem baya iddialı ve hızlıydı. Ücretli yapsın madem öyle içerikler çoğalsın. Sorunu o bence.
Bence de ücretli olması daha mantıklı en azından içeriklerin ücretlerini çıkarmış olur bi yandan da

• Beğendim
Reactions: Gizmen