Oooo süpermişteşekkür ederim aga
sezon 3 hafta sonra yeniden başlayacak merakta bırakmayacağım sizi
Oooo süpermişteşekkür ederim aga
sezon 3 hafta sonra yeniden başlayacak merakta bırakmayacağım sizi
3 hafta olmaz da 1-1.5 ay arası olur Bomba eylülde başlayacak mesela yeni sezon 3 hafta sonra sezon finali BombaOooo süpermişbekliyorum o zamanbaya kısa tutuyorsun
Bence en az 1-2 ay koy yanii3 hafta olmaz da 1-1.5 ay arası olur Bomba eylülde başlayacak mesela yeni sezon 3 hafta sonra sezon finali Bomba
benim bomba eylüldeBence en az 1-2 ay koy yaniibenim farklı hayatlar 2-3 ay sonra yada eylülde çığlık ise 1-2 içinde başlayacak
çok güzel bencebenim bomba eylülde
seyran temmuzun ortasında başlayacak
aaa ölmemi istiyor şunaa bakın 😱😱😱 tabikide kurtulucam başrol oyuncuları ölmez heyecan yaratıyoruz sadeceEline sağlık aga puanım 10 yeni sezona @Çiğdem- ile başlarsan tüm sezon çiğdemle gider en iyisi öldürek , @destere taksicilik yapmışsın ama az kala sarkacaktı kıza ,kızı hastaneye değilde başka yere felan bile götürürdü senin sağın solun belli olmazçok başarılı olmuş @kvp-medya @Çiğdem- ölürse yeniden hotlar @pompy öyle yapardı çünkü
Çiğdem öldü mü?
cevabı yeni sezondaÇiğdem bence ölmez gibi geliyor
Biz arkadaşız seninle belki bana söylersin?cevabı yeni sezonda
Ben seni öldürürüm her türlüaaa ölmemi istiyor şunaa bakın 😱😱😱 tabikide kurtulucam başrol oyuncuları ölmez heyecan yaratıyoruz sadece
ama ben başrol olucam yeni dizinde ben ölürsem erken final yaparsın reytingin çöker ona göre bana muhtaçsınBen seni öldürürüm her türlüaman elime düşme yeni dizimde ölüp ölüp dirilmezsin
burdan söyleyeyimde herkes duysun bari ölmeyecekBiz arkadaşız seninle belki bana söylersin?
Teşekkür ederim agaÇok güzel olmuş aga ellerine sağlık 10 Puan!
yok sen Bomba'da oynuyordungüzel olmuş ama ben bu dizide oynuyordum sanki ?
kızının vurulduğunu bilmiyor ama annesiTaksi dur))) taksiyi durmak isteyen elini kaldirir yada dur dur der sadece
Kizi vurulan anne ustunu giymeden kendini disari atar
Serdarin ve cigdemin adamlarin ellerinden kurtulmasi daha zekice planlayabilirdin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?