Sen ne zaman dönecen foruma o zaman atv normal yayına dönecekmişaaa evet kabak tadı verdi artık hergün haber nedir ayoll ayrıca ben bu haberlerden kolay kurutlabilcieğimizi malesef sanmıyorum![]()
![]()
![]()
Sen ne zaman dönecen foruma o zaman atv normal yayına dönecekmişaaa evet kabak tadı verdi artık hergün haber nedir ayoll ayrıca ben bu haberlerden kolay kurutlabilcieğimizi malesef sanmıyorum![]()
![]()
![]()
ağustosun ilk haftası haftaya çarşamba evde olrurum herhalde yeni bölümde artık gelir inşSen ne zaman dönecen foruma o zaman atv normal yayına dönecekmiş![]()
Dizi out olduağustosun ilk haftası haftaya çarşamba evde olrurum herhalde yeni bölümde artık gelir inş
![]()
Yaniliyosun.Bu senaristler genclik dizilerini en iyi sekilde beceren isimler.Hani onu gectim yerine gelenler her yazdiklari isi batiran kisiler.Orjinal bolumler bittikten sonra cogumuz bozdu diyip birakicaz.Ben Zeynep icin sonuna kadar izlerim tabi ama sonuda cok yakin dizinin zaten.çok isabetli bir karar olmuş bence @Forumdash @Billy Kane
bu senaristler boşuna para yiyorlardı vlla yaptıkları birşey yoktuki ayoll orjinal dizideki sahnelerin aynılarını sırasıyl kullanıp türkçe çeviri yaptırıp oyunculara okutturmak gerçekten büyük senarist başarısıbu yeni senaristler kopya sahneler yerine kendileri orjinal sahneler yazacaklar anlaşılan ve böyle olması lazım ayrıca hayatımda ilk defa böyle bir uygulama izledim
![]()
![]()
![]()
bir işe yaramıyorlardı ama cnm bukadar bire bir uygulama olmaz sırasıyla tüm sahneler aynı emek 0Yaniliyosun.Bu senaristler genclik dizilerini en iyi sekilde beceren isimler.Hani onu gectim yerine gelenler her yazdiklari isi batiran kisiler.Orjinal bolumler bittikten sonra cogumuz bozdu diyip birakicaz.Ben Zeynep icin sonuna kadar izlerim tabi ama sonuda cok yakin dizinin zaten.![]()
Dizi uyarlama adamlar napsin.bir işe yaramıyorlardı ama cnm bukadar bire bir uygulama olmaz sırasıyla tüm sahneler aynı emek 0belki şimdi orjinal sahne izleriz
![]()
konusu uyarlama olur ama sahnelerinde aynı olduğu ilk dizim oldu daha önce böyle birşey görmemiştimDizi uyarlama adamlar napsin.![]()