'Seviyor Sevmiyor'un Senaryo Ekibi Değişti!

çok isabetli bir karar olmuş bence @Forumdash @Billy Kane :F

bu senaristler boşuna para yiyorlardı vlla yaptıkları birşey yoktuki ayoll orjinal dizideki sahnelerin aynılarını sırasıyl kullanıp türkçe çeviri yaptırıp oyunculara okutturmak gerçekten büyük senarist başarısı :A bu yeni senaristler kopya sahneler yerine kendileri orjinal sahneler yazacaklar anlaşılan ve böyle olması lazım ayrıca hayatımda ilk defa böyle bir uygulama izledim :A :A :A
Yaniliyosun.Bu senaristler genclik dizilerini en iyi sekilde beceren isimler.Hani onu gectim yerine gelenler her yazdiklari isi batiran kisiler.Orjinal bolumler bittikten sonra cogumuz bozdu diyip birakicaz.Ben Zeynep icin sonuna kadar izlerim tabi ama sonuda cok yakin dizinin zaten.:D

Yaniliyosun.Bu senaristler genclik dizilerini en iyi sekilde beceren isimler.Hani onu gectim yerine gelenler her yazdiklari isi batiran kisiler.Orjinal bolumler bittikten sonra cogumuz bozdu diyip birakicaz.Ben Zeynep icin sonuna kadar izlerim tabi ama sonuda cok yakin dizinin zaten.:D
bir işe yaramıyorlardı ama cnm bukadar bire bir uygulama olmaz sırasıyla tüm sahneler aynı emek 0 :F belki şimdi orjinal sahne izleriz :F