Öğrense bile İrem'den hoşlanıyor artık.güzel bir bölüm geliyor yiğit denizden şüphelenecek artık özellikle trafik lambasındaki sahnelerini merakla bekliyorum ben
Öğrense bile İrem'den hoşlanıyor artık.güzel bir bölüm geliyor yiğit denizden şüphelenecek artık özellikle trafik lambasındaki sahnelerini merakla bekliyorum ben
kore uygulamasında denizle evleniyormuş ama ben tuna ile deniz olsun istiyordum ama tunayıda bir şekidle ireme bağalrlarÖğrense bile İrem'den hoşlanıyor artık.
Bu dizinin acil gün değiştirmesi lazımkore uygulamasında denizle evleniyormuş ama ben tuna ile deniz olsun istiyordum ama tunayıda bir şekidle ireme bağalrlar
Orjinalde gerçek Deniz kaçıncı bölümde öğreniliyor?kore uygulamasında denizle evleniyormuş ama ben tuna ile deniz olsun istiyordum ama tunayıda bir şekidle ireme bağalrlar
onu bilmiyorum ama bölüm bölüm aynı gidiyorlar bir bakmak lazım ama ilk 10 bölüm içinde güzelleşiyor galibaOrjinalde gerçek Deniz kaçıncı bölümde öğreniliyor?
Deniz'in güzelleşmesi için saçının uzaması lazım nasıl uzatcaklar peruk mu takacak.onu bilmiyorum ama bölüm bölüm aynı gidiyorlar bir bakmak lazım ama ilk 10 bölüm içinde güzelleşiyor galiba
orjinaldaki kızın saçı güzelleşincede uzun değildi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam eğer öyle bir göz atmıştımDeniz'in güzelleşmesi için saçının uzaması lazım nasıl uzatcaklar peruk mu takacak.
Iıımm. Zeynebim zaten güzelde uzun haliyle efsane güzeldi.orjinaldaki kızın saçı güzelleşincede uzun değildi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam eğer öyle bir göz atmıştım
ayyy açıkcası o güzelleşince komedi yönü kaybolur ben diziden soğurum vlla ilk 10 bölümde olmasıda kötü olur uzun ömürlü olmayacak bu dizi sanırımIıımm. Zeynebim zaten güzelde uzun haliyle efsane güzeldi.
Sen öyle san bu hafta No: 3 bilmem kaçdan ab yi alıyoruz.ayyy açıkcası o güzelleşince komedi yönü kaybolur ben diziden soğurum vlla ilk 10 bölümde olmasıda kötü olur uzun ömürlü olmayacak bu dizi sanırım
Hayal dünyasında dolaşmayalım 2den fazla reyting farkı var ilk önce Aşk Laftan Anlamazı geçinSen öyle san bu hafta No: 3 bilmem kaçdan ab yi alıyoruz.
Bi geçen hafta düştü hemen sevinmeyelim.Hayal dünyasında dolaşmayalım 2den fazla reyting farkı var ilk önce Aşk Laftan Anlamazı geçin
Benim hala umudum yok3. fragman da geldiğine göre yarın akşam yeni bölüm olduğu netleşti, ama yine de belli olmaz.@Forumdash @Billy Kane
Ben de ondan endişeleniyorum aslında, oradan da bir sürü konuşulacak şey çıkar. Ayrıca kanallar yapabileceği kadar haber yapıyor zaten, TRT ve ATV de topu haber kanalları atıp normal yayın akışlarına dönse iyi olacak.Benim hala umudum yokYarın malum mgk toplantısı filan olacakİnş verilir yaaa
Hem reyting sisteminde olup hemde kolay ulaşilan kanallar oldugundan bence değerlendirmeleri de ordan yaparlarBen de ondan endişeleniyorum aslında, oradan da bir sürü konuşulacak şey çıkar. Ayrıca kanallar yapabileceği kadar haber yapıyor zaten, TRT ve ATV de topu haber kanalları atıp normal yayın akışlarına dönse iyi olacak.
Bir de şöyle düşünelim, 3-4 gün boyunca ATV'nin yeni bölümünü yayınlayacağı bir şey (Kim Milyoner Olmak İster dışında) yoktu, ama dizisinin yayın günü geldiği için haberi A Haber'e paslamak zorunda kalacak. Ayrıca yarın akşam S.H.I.E.L.D. Ajanları da varmış, demek ki normal yayın akışına dönülecek anlamına geliyor.Hem reyting sisteminde olup hemde kolay ulaşilan kanallar oldugundan bence değerlendirmeleri de ordan yaparlarama 3 fragman verip birde vermemezlik yaparlarsa çok pis sövücem
Doğru, boş yayın akışı varBir de şöyle düşünelim, 3-4 gün boyunca ATV'nin yeni bölümünü yayınlayacağı bir şey (Kim Milyoner Olmak İster dışında) yoktu, ama dizisinin yayın günü geldiği için haberi A Haber'e paslamak zorunda kalacak. Ayrıca yarın akşam S.H.I.E.L.D. Ajanları da varmış, demek ki normal yayın akışına dönülecek anlamına geliyor.
TRT'de zaten iki gün daha bir şey yok. Haberlerin arasına Hangimiz Sevmedik'in tekrarını sıkıştırsalar, ama onu bile yapmıyorlar.Doğru, boş yayın akışı varverdıklerı doksanlardan kalma fılmler
Trt izleme alişkanliğim yokTRT'de zaten iki gün daha bir şey yok. Haberlerin arasına Hangimiz Sevmedik'in tekrarını sıkıştırsalar, ama onu bile yapmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?