ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

işte orjinal yiğit ve deniz :A :A :A
R3Z8J1.jpg
Bunlar gerçekten koreli mi? Çinli olmasınlar:F Koreliler daha erkekleri daha yumuşak yüzlü kızları da daha güzeller:F

Hangi rengin kaçıncı tonunu okuyorsun :F

Yiğit beni çok sinir ediyor, kendi hatasını Deniz'e yüklemesi sinirlerimi bozdu. Neyse ki Deniz'in de sonunda içindekileri teker teker söylemesine sevindim. "Şaklaban" dediği kız olmasa o işi de alamayacaktın, ama inadına kin kusuyor.

Ayrıca uyarlama konusunda size katılmıyorum. Evet, aynısı olabilir; ama yerelleştirme iyi yapıldıktan sonra aynı olması önemli değil. Mesela Galip Derviş de bire bir uyarlamaydı, ama yerelleştirmenin başarısı sayesinde bugünlerde iyi bir yapım olarak anılıyor. Yani bu aynılık meselesine çok takmayın, hatta bence dizi için iyi bile. :X @Forumdash @Çiğdem- @Billy Kane

Yiğit beni çok sinir ediyor, kendi hatasını Deniz'e yüklemesi sinirlerimi bozdu. Neyse ki Deniz'in de sonunda içindekileri teker teker söylemesine sevindim. "Şaklaban" dediği kız olmasa o işi de alamayacaktın, ama inadına kin kusuyor.

Ayrıca uyarlama konusunda size katılmıyorum. Evet, aynısı olabilir; ama yerelleştirme iyi yapıldıktan sonra aynı olması önemli değil. Mesela Galip Derviş de bire bir uyarlamaydı, ama yerelleştirmenin başarısı sayesinde bugünlerde iyi bir yapım olarak anılıyor. Yani bu aynılık meselesine çok takmayın, hatta bence dizi için iyi bile. :X @Forumdash @Çiğdem- @Billy Kane
Ben uyarlamalarına bişey demiyorum zaten.:D

ibş deniz bunun arkasıdnan tekrar rezil olmazda biraz yiğiti ezen olark kalmaya devam eder
:F
Evdekiler "aferin kız" dedik hep ağızdan :F

Galip muhteşemdir:X onun da orjinalini izlemedim :X
Ben birebir çekilen sahnelerden rahatsız olmuyorum aksine orjınalden dışarı çıkmasınlar:X

Yiğit bu bölüm çok güzel g*t oldu yaa:F harikaydı kesinlikle. İrem'in hayalindeki performansı da iyiydi. Her bölüm g*t olsun filan :F

Yiğit fazla sakinleştirici aldığı için uyuya kaldı, ihale ise Deniz ve Yiğit'in başına patladı. :X @Forumdash @Çiğdem- @Billy Kane
Ben hasta sandım önce :F unutkanlık gibi bişey acıdım önce:F

Tuna'nın kardeş olayı gerçek mi acaba:( Deniz'e aşık olmasın bence de onlar abi kardeş gibi tatlı tarlı takılsınlar:X İrem'le daha çok yakışıyorlar.
Bitti neyse yine güzel bölümdü:X