(Seviyeli Tartışma) - Mini Etek Giyen Kadınlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Yoğun istek üzerine bir sorumuzda bu şekilde gelsin dedik. Önyargıyı umarım yıkarız insanlarımızın. Ve soralım mini etek giyen kadınlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sizin toplum yapınıza aykırı bir hareket mi yoksa giyilebileceğini mi düşünüyorsunuz?

Mini etek giymek sizce günah mı? Ya da günah değil mi?

Cevaplar bekleniyor.

tabiki günah ama herkesin günahı kendine isteyen istediği şekilde giyinir saygı duyarım

Dayanamadın açtın :D
Çarşaflılarda söylediğim gibi giyenlere saygım sonsuz giyecek yer var giyilmeyecek yer var tabi :D Ben sevgilime geçipte ankarada giydirmem :D İzmir , antalya da giydiririm :D

Kadınım veya Kızım olsa giydirmem. Ayrıca herkese yakışan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Herkesin günahı kendi boynuna. Günah olarak görmüyorum ama. Saygı duyarım giyenlere ama dediğim gibi kuracağım aile yapısına uymaz.

sonucta eteği erkekler giymicek tabikide kadınlar giyicek cnm yanı bundan daha doğal ne olabilirki 🙂 ama ben etek tercih etmiyorum açıkcası sadece lise dönemimde giymiştim o dönemde okul giysileri mecburiydi yanı günlük yaşantımda etek tercih etmiyorum kesinlikle kot pantolon delisiyim ben :kiki::kiki:günlük yaşantımda kot tercih ediyorum sadece günahmı diye sormulsunda ben günaha sevaba göre değil yanı herkesin bir tarzı olur etekle rahat edemiyorum kotla daha rahat hissediyorum kendimi insan zaten nasıl rahat ediyorsa öyle giyinmeli bence 🙂

Son düzenleme:
@denizz19 şu geçenlerde haber çıkmıştı, "(seviyeli tartişma) yarım tanga giyen erkek müsvetteleri hakkında ne düşünüyorsunuz" onun da tartişma konusu bekliyorum :F

@denizz19 şu geçenlerde haber çıkmıştı, "(seviyeli tartişma) yarım tanga giyen erkek müsvetteleri hakkında ne düşünüyorsunuz" onun da tartişma konusu bekliyorum :F
Konusunu açan bendim. :F Ama onu açmıyorum bunu da açmayacaktım ama herkes mini eteğe bağladı olayı dedim içlerini döksünler. :D

Şakasına dedim zaten girersek ban yemeden birisi çıkmaz :D
Yoo aslında tartışılabilir bir konu ama bizim forum kaldıramaz o tartışmayı. Tartışma deyince herkes sanki birilerini küçümsüyormuş gözüyle görüyor. Dolayısıyla bu forumda tartışma olamaz, sadece fikir. :)

Yoo aslında tartışılabilir bir konu ama bizim forum kaldıramaz o tartışmayı. Tartışma deyince herkes sanki birilerini küçümsüyormuş gözüyle görüyor. Dolayısıyla bu forumda tartışma olamaz, sadece fikir. :)
Çarşaf dedin millet birbirine girdi görmedinmi :D
Kürt-Türk de nolur bilemem :D

Çarşaf dedin millet birbirine girdi görmedinmi :D
Kürt-Türk de nolur bilemem :D
Bu uzun zamandır böyle. Dediğim gibi o yüzden başlıklara seviyeli tartışma ibaresini ekliyorum. Hoş çok etkili olmuyor gibi. :) Biz insanız ve zıt fikirlerle de ortak fikirler üretebilir aslında ama bunu beceremeyen birçok insan parmakla gösterilebilir. :)

Al . o kadar açıkladım hala anlamayan biri var))) oss de türkçe netin kaç)))
Beyin mi var beyin ? :))
Benim soru daha güzel oldu 😉
Anladım anladım kıvırma hemen adam gibi lafında dur lafı atıyorsun sonrada ŞAKALAŞTIK !

Bu uzun zamandır böyle. Dediğim gibi o yüzden başlıklara seviyeli tartışma ibaresini ekliyorum. Hoş çok etkili olmuyor gibi. :) Biz insanız ve zıt fikirlerle de ortak fikirler üretebilir aslında ama bunu beceremeyen birçok insan parmakla gösterilebilir. :)
Herkesin düşüncesine saygı olması lazım herşeyden önce
Onu beceremeyenler var

Beyin mi var beyin ? :))
Benim soru daha güzel oldu 😉
Anladım anladım kıvırma hemen adam gibi lafında dur lafı atıyorsun sonrada ŞAKALAŞTIK !

Herkesin düşüncesine saygı olması lazım herşeyden önce
Onu beceremeyenler var
Öss netin kaç kaçtır anlamıyorsun da )) lafı atmadım laf ortada anlayan olsa))). Bu gibi başlıklar nefret suçuna girer toplumdaki bir gurup hakkında tasvip etmiyorum sevmiyorum gibi aşağılayıcı şeyler kullanamazsın bu özgürlük değil demokrasi aklından her gecenin söylendiği ortamlar değil.MESELA kürtleri tasvip etmiyorum nasıl diyemezsin DIGER GURUPLAR hakkında da diyemezsin . bu açıklamayı da anlatmadıysan sana yapacak bişeyim yok haçı))) anlamadıysan cin ali den başlayabilirsin

Öss netin kaç kaçtır anlamıyorsun da )) lafı atmadım laf ortada anlayan olsa))). Bu gibi başlıklar nefret suçuna girer toplumdaki bir gurup hakkında tasvip etmiyorum sevmiyorum gibi aşağılayıcı şeyler kullanamazsın bu özgürlük değil demokrasi aklından her gecenin söylendiği ortamlar değil.MESELA kürtleri tasvip etmiyorum nasıl diyemezsin DIGER GURUPLAR hakkında da diyemezsin . bu açıklamayı da anlatmadıysan sana yapacak bişeyim yok haçı))) anlamadıysan cin ali den başlayabilirsin
Sen benim yorumlarımı okudunmu peki ?
Giyenlere SAYGIM SONSUZDUR lafıyla başladım ve öyle bitirdim 😉
Yazı yazmayı öğren sen ilk :)