(Seviyeli Tartışma) - Kara Çarşaflı Kadınlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Etnik kökenlileri konuya dahil edip ayrımcılık yapamam ben diyorsun birde çelişkili cümleler bunlar :D Beyaztürk olarak mı geziniyorsun forumda ?
Etnik kökeni dahil etmek ayricimlik değil onların birini aşağılamak ayrımcılığa girer burda oksimoronluk yok. Beyaz türk bizlere denmiyor hacı biz bu toplumun hep zencisi olduk)))

Etnik kökeni dahil etmek ayricimlik değil onların birini aşağılamak ayrımcılığa girer burda oksimoronluk yok. Beyaz türk bizlere denmiyor hacı biz bu toplumun hep zencisi olduk)))
Burada birbirine zıt ifadeler yok aslında senin anlamak istemediklerin var sadece. Hem bi zenci olmasamda kurşun alır bir yerim merak etme.

Ben abartılı buluyorum açıkçası böyle karalara bürünmeyi. Tamamen çıplak biri ne kadar uçsa bu da o kadar uç bence. Ama bu bir yargılama değil sonuçta din, dine bağlı yapılan şeyler kul ve Allah arasındadır.

"Lekum dînukum veliye dîn"

Keşke kaliteli espri yapaydın da güleydik))) neyse. Kürtler ile kapalılar arasındaki bağı yukardaki yazıdan anlayamayan birine açıklama yapmak zor olacak ama deneyecegim))))

Kürtler ayrı bir gurup. Sen kürtler hakkında ne düşünüyorsun, onlardan pek hazzetmiyorum diyorsan ya da zenciler hakkında ne düşünüyorsun, pek hazetmiyorum dersen bu ırkçılık, faşisim olur. Ki kayıp şehri izlemiş sevmiş kişiler olarak senin ve @deniz19 un bunu anlamaması ilginç

Aynı şekilde zenciler ya da kürtler hakkında böyle yorum yapamassan kara carsaflilar hakkında da böyle yorum yapamazsın. Bu insalık hakkı ihlali

Umarım anlamışsındır ama benim hala umudum yok)))
Beyaz bey Kayıp Şehir`i neden karıştırıyosun ki? Emin ol @denizz19 ve @Yiğitt kendilerini bilen insanlar ne yaptıklarını ve ne düşündüklerinden sanane arkadaşım kötu niyet besleme içinde besliyosun ve diğerlerini de kendinle karıstırıyosun. :)

Beyaz bey Kayıp Şehir`i neden karıştırıyosun ki? Emin ol @denizz19 ve @Yiğitt kendilerini bilen insanlar ne yaptıklarını ve ne düşündüklerinden sanane arkadaşım kötu niyet besleme içinde besliyosun ve diğerlerini de kendinle karıstırıyosun. :)
Ben yorum yapmıyorum konuyla ilgili o yüzden suskunluğum devam. :)

Eminim mini etekliler hakkında ne düşünüyorsunuz olsaydı bazı kişiler güzel yorum yapardı ama Allah'ın emirlerini uygulayan oralarını buralarını açıp gezmeyen bayanlara gelince dalga geçiliyor yazık ya. Bu Kur'an-ı Kerimde de açıkça dile getiriliyor zaten. Kadınlar açık açık dolaşamaz ama ben bu kara çarşaflıları değilde pardesü giyen ve başında başörtüsü olan bayanların tarafındayım. Bende sevmem kara çarşafı ama onlarda bunu tercih etmişler saygım sonsuz :)

Eminim mini etekliler hakkında ne düşünüyorsunuz olsaydı bazı kişiler güzel yorum yapardı ama Allah'ın emirlerini uygulayan oralarını buralarını açıp gezmeyen bayanlara gelince dalga geçiliyor yazık ya. Bu Kur'an-ı Kerimde de açıkça dile getiriliyor zaten. Kadınlar açık açık dolaşamaz ama ben bu kara çarşaflıları değilde pardesü giyen ve başında başörtüsü olan bayanların tarafındayım. Bende sevmem kara çarşafı ama onlarda bunu tercih etmişler saygım sonsuz :)
Konuyu neden mini eteğe çevirdiniz bir anlayabilsem neyse. :)

Herşey hakkında fikir belirtmek özgürlük ama kayipsehir hakkında zinhar çarpılırsın)))

Kayipsehiru tabiki karıştırın orda zencilerin ayrımcılığa muhalefet vardı. Türk toplumundaki ırkçılığa karşı duruş vardı. O dizi öve öve bitiremeyeler derileri değil kıyafetleri siyahlara verip veristiyor. Kayıp sehiri boşuna mi izlediniz. Bırakın bu ırkçılık yaklaşımlarımı insanları yargılamayın

Mini etekliler konusunda da abartı olmadıkça sorun yok yazmıştım. Bana göre kara çarşaf ya da burka diyelim, şeriat ülkelerinin getirdiği bir abartıdır. Dinimizce ve kitabımız Kuran'da emredilen pardesü ve başörtüsüdür. Ki bazen bunun dahi suistimal edildiğini görüyoruz, başörtülü bir kişi güneş gözlüğü takıp dar pantolon giyiyorsa bu da abartmadır.

Herşey hakkında fikir belirtmek özgürlük ama kayipsehir hakkında zinhar çarpılırsın)))

Kayipsehiru tabiki karıştırın orda zencilerin ayrımcılığa muhalefet vardı. Türk toplumundaki ırkçılığa karşı duruş vardı. O dizi öve öve bitiremeyeler derileri değil kıyafetleri siyahlara verip veristiyor. Kayıp sehiri boşuna mi izlediniz. Bırakın bu ırkçılık yaklaşımlarımı insanları yargılamayın

Kardes ben senin dilinden anlamıyorum hic iyi geceler sana.

Saygı duyarım bende ırkçılıkla ne alakası varsa arkadaş konudan konuya atlıyor tövbe :D