(Seviyeli Tartışma) - Kara Çarşaflı Kadınlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Çevremizde bu tarz giyinen insanlar oldukça fazla. Peki siz onlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeterince normal mi, yoksa size uygun bir giyiniş tarzı değil mi?

Yorumunuzu yaparken sivri dil kullanmadan, kimseyi küçümsemeden yaparsanız sevinirim, teşekkürler.

Yorumlar bekleniyor...​

Dogru bulmuyorum abartili oldugunu düsünüyorum fakat herkesin giyinis tarzi kendine saygi duyuyorum kararlarina. Dileyen ki.ini acsin gezsin dileyen Cuvala girip dolassin fazla umursamam, takmam, rahatsiz olmam.

Kimse bir şey diyemez, dememeli bence. Çıplak gezmediği sürece kimsenin giyimine karışmak doğru değil bana göre.

Giyinşlerine saygım sonsuzdur fakat kesinlikle yanlış buluyorum

Pek doğru değil. Hele bazıları guneş gözlüğü takıyorlar kim oldukları iyice belli olmuyor

KENDİ KARARI ile giyiyorsa bişi diyemem
40yılın başı doğru birşey söylemiş benceee

kendi özgü iradesiyle isteğiyle giyiyorsa ona kimse karışamaz herkesin zevki farklıdır
ama birilerinin zoruyla bu iekilde giyiniyorsalar eğer ozaman bu çok yanlış birşey olur kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok 🙂🙂

Bu tartışma açık açık faşistliktir. Açın ya mini emekliler hakkında ne. Düşünüyorsunuz diye

Böyle bir tartışma konusu açılmasını doğru bulmuyorum açıkcası. Herkesin giyimine ve verdikleri kararlarına saygı duymamız gerekir. İsteyen mini etekle dolaşır, isteyen kara çarşafla; bu da kimseyi herhangi bir şekilde ilgilendirmez.

Böyle bir tartışma konusu forum dahilinde açılmayacak nerede açılacak. Burası fikir platformu herkesin fikrini sunması kadar doğal bir şey yok bence. Başlığa bilerek seviyeli tartışma yazdım.

Böyle bir tartışma konusu forum dahilinde açılmayacak nerede açılacak. Burası fikir platformu herkesin fikrini sunması kadar doğal bir şey yok bence. Başlığa bilerek seviyeli tartışma yazdım.
Senin kötü niyetle açmadığını biliyorum zaten Deniz, ancak bu tür konular çok hassas konular. Hemen tartışma çıkabiliyor. Herkesin fikri kendine..

orasını burasını açanlardan çok daha iyi oldukları kesin hangi erkek dönüp kara çarşaflı birine bakar bakmaz olay bitmiştir
mini etekli bi kıza ise kim bakmaz

Senin kötü niyetle açmadığını biliyorum zaten Deniz, ancak bu tür konular çok hassas konular. Hemen tartışma çıkabiliyor. Herkesin fikri kendine..
Hayır az önce beyazsoy faşistlik olarak nitelemiş biraz da ona binaen sana yazdım. Burada zaten kimsenin hakkına saygısızlık ettirmem ben. Öyle bir durumda eğer tartışma çıkıyorsa konuyu kendi isteğimle kilitletiyorum zaten. Bunun örnekleri vardır.

ac bakalım kürtler hakkında ne düşünüyorsunuz onayliyormusun diye .onu açabilirsen bunu da acarsın. bu gizli irkciliktir
Bak beyazsoy. Bu zamana kadar birçok soru açtım. Ben kendimi bilen biriyim, yaşım küçük değil artık. İnsanlar fikirlerini sunabilecek çağda burada hemen hemen. Araya gizli nifaklar sokmaya gerek yok. Birçok tartışma konusu açtım bu zamana kadar. Şuan Kürtler konusuna neden girdin anlamadım. Ben insanı insan olduğu için seviyorum ne ya da nasıl olduğu için değil. Herkes fikrini sunuyor sadece ve görüldüğü üzere kimsenin rahatsızlığı da yok. Sen şimdi ortalığı bu sözlerle kışkırtırsan insanları da otomatikman galeyana getireceksin. Benim en yakın dostlarım kürtlerdir bu arada bilgine. Gayet rahat açabilirim o konuyu da.

bence istediği şekilde gezinirler , mini eteklilere kimse karışmıyorda ? çarşaflı kadınlara mı karşı çıkılıyor ?