LeqeND KiLLeR
Emekli
Konuda olanların hiç biri kalmadıSevindim Uzun yıllar birlikte oluruz inş
Yalnız bir konuya ardarda 2-3 kez yazmak hoş karşılanmıyor. buna dikkat edersen sevinirim
Bu arada yazı rengin niye soluk ilk başlardakiİlginç bir anket ama tam detaylı değil.
Konuda olanların hiç biri kalmadı
// Bu konuya daha önce girmişim ve şu üstteki yazılarım kayıtlı kalmış yollamaktan vazgeçmişim demek ki. Madem @Gerekli24 uplattı boşa gitmesin mesaj. Ondan önce yazanlardan kimse yok cidden
Eski yorum olduğunu belirtmek için koyu olanı az önce yazdımBu arada yazı rengin niye soluk ilk başlardaki
Bu aslında düşünmeye bile gerek görülmeyecek kadar kolay ve net bir cevaba sahip bir soru. Ankette sevgiliniz yoksa diye bir detay yok, sevgilinizi mi tercih ederdiniz yoksa fav10’u mu diye soruluyor.
Hiç düşünmeden ve tereddüt dahi etmeden sevgiliyi derim. Biraz düşünecek olursam yine sevgili, uzunca düşünecek olursam yine... Sabaha kadar sorsalar yine. Ve zaten sevgilisini, aşığı olduğu insanı forum yüzünden bırakacak insan ya yoktur ya çok nadir çıkar herhalde
------
Bu arada yazı rengin niye soluk ilk başlardaki
Konuyu açan arkadaş gelip baksa cringe olur herhalde. Bu ne biçim soru?Eski yorum olduğunu belirtmek için koyu olanı az önce yazdım
Ne manada yani sormaya bile gerek yok cevap belli anlamında mı?Konuyu açan arkadaş gelip baksa cringe olur herhalde. Bu ne biçim soru?
Ozamanlar zaten yaş ortalaması 10-14 falanmış galibaKonuyu açan arkadaş gelip baksa cringe olur herhalde. Bu ne biçim soru?
Daha önce forum ile sevgili arasında tercih kılanacak bir soru veya anket gördün mü hiç?Ne manada yani sormaya bile gerek yok cevap belli anlamında mı?
Geçen gün 2009'daki Facebook mesajlarıma baktım, cringe ötesi cringe oldum. Normal karşılamak lazım. O zamanlar öyleydi.Ozamanlar zaten yaş ortalaması 10-14 falanmış galiba
İşte dava arkadaşım, işte felsefi düşünce yoldaşım... Beni şaşırtmadın... Seninle gurur duyuyoruz. @Maskeli FedaiBu aslında düşünmeye bile gerek görülmeyecek kadar kolay ve net bir cevaba sahip bir soru. Ankette sevgiliniz yoksa diye bir detay yok, sevgilinizi mi tercih ederdiniz yoksa fav10’u mu diye soruluyor.
Hiç düşünmeden ve tereddüt dahi etmeden sevgiliyi derim. Biraz düşünecek olursam yine sevgili, uzunca düşünecek olursam yine... Sabaha kadar sorsalar yine. Ve zaten sevgilisini, aşığı olduğu insanı forum yüzünden bırakacak insan ya yoktur ya çok nadir çıkar herhalde
------
Bu arada yazı rengin niye soluk ilk başlardaki
Bu üçlü çok güçlü.. @Tolstoyevskiİşte dava arkadaşım, işte felsefi düşünce yoldaşım... Beni şaşırtmadın... Seninle gurur duyuyoruz. @Maskeli Fedai