Sevgili Manyak Günlük 35.Bölüm Furkan'a ne olucak ?

35.Bölüme kaç puan veriyorsunuz ?

• 10

Oy: 1 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    1

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
not: dizinin geriye 35 bölümü kaldı 70.Bölümde final yapacağım senaryo sıkıntısından yavaş yavaş tıkanmaya başladı dizi
35.Bölüm
15 Ocak 2013 Salı
Sevgili Manyak Günlük,
en son sopalarla beni dövdüklerini hatırlıyorum gerisi hatırlamıyorum gözümü okulun başka bir yerinde açtım hafıza kaybı geçirmişim bunun sorumlusu ise Nazlı Onur anlatmıştır niye anlatıyorum acaba ? kalktım ''cengiz, hüseyin nerdeyim ben ?'' dedim. Ve ikisi sevindi işte sınıfa geldik sınıfta öğrendim hafıza kaybı geçirdiğimi zaten baktım eski sayfaya o zaman bile seni ortada bırakmamışım. Ama bir sorun var ''Sevgili Günlük'' diye girmişim lafa pardon. Öğretmen zaten ödevde vermedi bana özel. Nazlı özür diledi valla kusura bakma nazlıcım seni af edemem onu sen ayarı kaçırmadan önce düşünecektin ama yine benim maceralarım bitmiyor. Bunun sonu nereye varacak ? yanlışlıkla Hüseyin'e sopayla vurdum. Ve bütün kelimeleri ters söylemeye başladı. ''Ne yapıyon !'' dedi ama tersten söylediği için asıl şöyle dedi ''! noyıpay eN'' sonra devam etti tenefüste Cengiz ve Metin başıma toplandı
CENGİZ: Furkan ne oldu bu Hüseyin'e bütün kelimeleri ters söylüyor
FURKAN: Benim salaklığım yanlışlıkla sopayla kafasına vurdum. Dua edin hafıza kaybı geçirmedi
METİN: Yani beyindeki devreler koptu çevrimdışı şu an. Nasıl vurdun o hale geldi
BEN: Onu bilmem biz sohbet ediyormuş gibi yapalım. Çünkü Hüseyin geliyor ne diyecek bakalım ?
Ve sohbete daldık geldi ''Hayırdır kankiler ne konuşuyorsunuz ?'' gerçeği ''? zunusroyuşunok en reliknak rıdrıyaH'' sonra Metin geldi bir osmanlı tokatı çaktı tüm okul duydu yere yığıldı 5 dakika sonra kalktı yerine geldi okuldan çıkıyorduk bu arada inşallah düşük puan vermezler Onur'a bu bölümün konusunu bulamamış kısa kesmek istemiş burada sonlandırıyorum yani güzel geçti günüm 5 bölümdür zaten tamamlayamadık şu günü
35.Bölümün Sonu