Sevgili Manyak Günlük 24.Bölüm

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
185
24.Bölüm
7 Ocak 2012 Pazartesi,
Sevgili Manyak Günlük,
o matematik ödevinden 70 sayfa birden yapmam lazımdı o yüzden haftasonunu yazamadım kusuruma bakma bu gün okulda herkes beni dışladı ilk tören okunacaktı bir kız geçti çok şekerdi ona ''kız sen çok tatlısın senin baban neci ? şekercimi ?'' dedim oda ''hayır tefeci'' dedi ve bende ''saygılar abla'' diyip devam ettim Nazlı iyikide kuruluş yıl dönümü partisine gelmedi yoksa oda bana küsecekti önemli bir işi çıkmış nazlı ''benimle çıkarmısın ?'' dedi bende ''nereye ayamı çıkıcaz ?'' dedim oda ''hayır şu ilişkimize bir isim mi koysak ?'' bende ''koyalım'' dedim ''hüsamettin olsun'' dedim oda bana ''Allah belanı versin dedi'' esprili yaptığımı söyledim ve tenefüste telefonum cebimde kalmış okula telefon'da getirmek yasak cengiz bana küstü hastaydı gelmedi beni aradı özür dileyecekti herhalde Hüseyin yanımdaydı bana ''kanka Cengiz arıyor'' bende ''benim öyle arkadaşım yok!'' dedim yine aradı ''benim öyle bir arkadaşım yok bize mi sordu bizi satarken ?'' yine çaldı açmadık 1 görüntülü mesajınız var dedi açtık hemen fren yaptık Cengiz bilgisayara oturmuş kameraya bakarak ''Hüseyin, Furkan evet siz partiyi beter ettiniz bende size küstüm (ve göz yaşlarımızı tutamayıp ağlamaya başladık) benim bilgisayara o çok istediğim oyunu indirdim karakterin adını siz koyun istedim'' ve ''geri dönüyoruz'' dedim ve turkcell reklamına dizimizin senaristi onur k. sayesinde güzel bir gönderme yapmış olduk ve gece dersimi çalıştım o kadar çok uykum geldi ki uyandım saat 4'tü 3'te yattım ve yatakta kendimi gördüm bir ipe bağlıydım ve ben dünü yazıyorum

Guzeldı:)Ozellıkle Turkcell'e gonderme guzel olmus.Karakterın adını sız koyun ıstedım:D

bu bölümde 2020 yılına gidecekti furkan ama orası uzundu o yüzden o sahneyi kaldırdım 25.bölümde gidecek :)