sevgili manyak günlük 2.bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
not: burda yazılan hiçbiri gerçek değildir ve böyle bir günlük gerçekte yok tamamen hayali ve ff için eğlence amaçlı yapılmış dizidir
2.BÖLÜM
sadece kabadayılar bir başkasının günlüğünü okur nasıl ulaştınız bilmiyorum ama bir internet forumunda dizi olarak yayınlanıyormuş lütfen okuma ve çabucak defterimi yerine bırak ! anlamadıysan başka bir dilde sölim çünkü başkasının günlüğünü okuyan türkçeden hayatta anlamaz
ingilizce:
How did you just do not know bullies someone else's diary published as a series ofinternet forum, please drop instead Book to read and quickly!
arapça:
كيف لا نعرف الفتوات مذكرات لشخص آخر كما نشرت سلسلة من منتدى إنترنت، الرجاء إسقاط بدلا من كتاب القراءة !
almanca:
Wie haben Sie weiß nur nicht, schikaniert jemand anderes Tagebuch, sondern als eine Reihe von Internet-Forum, bitte yayınlanıyormuş Buch zu lesen und zu schnell fallen lassen, statt!
fransızca:
Comment avez-vous juste ne sais pas les intimidateurs de quelqu'un d'autre journal,mais comme une série de forums Internet, s'il vous plaît livre yayınlanıyormuş à lire et àtomber rapidement à la place!
12 EYLÜL 2012 ÇARŞAMBA
SEVGİLİ MANYAK GÜNLÜK,
2 gün sonra kuzenimin ablasının düğünü var ama ben o hoşlandığım kızdan ayrılamam ! manyak günlük! memleketime hiç gitmedim memleketim izmir hatırlatayım 1 yaşındayken istanbula yerleşmisiz çok merak ediyorum oralar nasıl ama ben o kız için ölürüm annem zorlada olsa geliceksin ben seni evde bırakamam diyiyor lütfen bana yardım et ! isssssyeeeeeaaağğğğğğnnnn ! davetiye sabah verildi şöyleydi:
bizim için büyük ama insan oğlunun umursamadığı bu güzel düğünümüze herkesi bekleriz gelen herkese tarafımızdan 50 tele bahşiş verelecektir
yazım hatası olmuş niye acaba ? ulan herkes evleniyor arçelik bile evlendi biz hala bosch bosch oturuyoz !

13 EYLÜL 2012 PERŞEMBE
sevgili manyak günlük,
manyak günlük malesef memleketimdeki düğüne geliyorum annem göndermedi beni okula vede öğretmenime durumu anlattı resmen damatlık giyiyorum ! ama bu salak bilgisayarın bağımlısı oldum kendine bağladı beni meret anneme söylüyorum şuna internet bağlaattırın işte bu yüzden ben ona bağlanıyorum ve bilgisayar oyunlarıyla takılıyorum okul dün leş gibi kokuyordu dün okulun kokusu 5 kokunun karışımıydı işte o kokular:
ayak kokusu tuvalet kokusu paslı demir kokusu kusmuk kokusu yanık kokusu
(IYYYYHHHH)
şuan izmirdeyim kuzenimin evinde yazıyorum ve az önce kuzenimi günlüğümü okuyup üstünde zıplarken gördüm :( :( :( :( :( :( :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amcam arabayla bizi aldı gerçekten uzun bir yolculuk oldu iyikide gelmişim oradan ayrılmak istemiyordum şimdi buradan ayrılmak istemiyorum aşık oldum yaw bu şehire bide sahilde olunca bakmaya doyamıyor insan neyse uyumuşum annem beni tam izmir girişinde uyandırdı iyide yaptı merak ediyordum zaten memleketimi yarın düğün var şimdi güle güle çünkü kuzenim kendisiyle oyun oynamam için yalvarıyor oynamazsam bana küsebilir :) :D
14 EYLÜL 2012 CUMA
sevgili manyak günlük,
bu gün kuzenimin ablasının büyük günüydü düğünü vardı ama bu gün bu güzel şehirden ayrılıp o salak şehire gideceğim :( çok güzel derdim istanbul için ama şimdi öle dediğim için kendime öyle kızgınım kii neyse düğün inciraltı denilen balçova semtine bağlı ilçede bir düğün salonunda yapılacak amcam götürdü ama çok misafir geldi araba yetmedi belediye otobüsüyle gitmek zorunda kaldık neyse bindik akbili bastırdık :D ama kentkart gerekiyormuş zar zor bulup aldık ama geç kaldık yaw 2.seferde boş demezmi ? haydeeeeee doldurduk bindik birde karışık değil istanbul çok karışık yolları yaa kolay bulabiliyorsun yolları neyse durumu anlattık gözde adlı bir kır düğünlerinin yapıldığı yere geldik ama yağmur yağıyordu o yüzden içeride yapıldı zaten yağmur yağmasaydıda içeride yapılacaktı bol bol eğlendik ama benim aklım hala o kızda bu arada bu gece gitmiyormuşuz yarın öğlen saatlerinde çıkacağız evden !
2.BÖLÜMÜN SONU

Yine olağanüstü kurgunla beni büyüledin kıymetli onur. Bir türlü gidemedin şu İzmir'e, her gün gittim diyorsun, sonraki gün bir bakıyoruz ki daha gidememişsin. :)

Giriş ve davetiye kartı da muhteşem :

bizim için büyük ama insan oğlunun umursamadığı bu güzel düğünümüze herkesi bekleriz gelen herkese tarafımızdan 50 tele bahşiş verelecektir
:d