Evet dostlar dizimizin adı 'Sevgi Çıkmazı' Bir gencin iki aşk arasında kalması...
1.Sahne : İstanbul Boğazı
Cumartesi günü İstanbul boğazında bir bankın üzerinde oturmaktaydım gözlerim kapalı İstanbul'u dinliyordum gözlerimi açtığımda kafamı sağ tarafa çevirdiğimde güzeller güzeli bir kız gördüm. Kızı gördüğümde gözlerim faltaşı gibi açılmıştı ve kızın yanına gittim yanına oturdum işte o diyaloglar;
Cenk,"Merhaba"
Hande,"Merhaba da seni tanıyamadım, siz kimsiniz ?"
Cenk,"Bende sizi tanımak istediğim için geldim acaba tanışabilirmiyiz?"
Hande,"Elbette"
Cenk,"Ben Cenk Güleryüz, ya siz ?"
Hande,"Bende Hande Sever"
Cenk,"Memnun oldum."
Hande,"Bende"
Cenk,"Hep buralara gelir misiniz?"
Hande,"Evet ya siz?"
Cenk,"Ben vakit buldukça gelirim"
Kızın güzelliği karşısında dilim tutulmuştu adeta fazla konuşamadım ve o arada kız kalkıp gitti.
2.Sahne 'Ev sahnesi'
Evime geldim ve Annem ile Babam beni beklercesine oturmaktaydı.
Bende onların yanına gidip oturdum ve konuşma başladı.
Cenk,"Merhabalar benim biricik çekirdek ailem"
Ahmet,"Merhaba oğlum. Seninle konuşacaklarım var."
Cenk,"Buyur baba."
Ahmet,"Yaşın olmuş 25 evlenme vaktin geldide geçiyor. Eski komşumuz varya senden 1-2 yaş küçük Merve diye bir kızcağız. Onunla git, görüş o seni her zaman beğeniyordu."
Cenk,"Olabilir baba ben onu tanıyorum ama öncelikle kızla görüşüp onu daha yakından tanımam lazım."
Sevgi,"Ahmet sonunda oğlumuzun mürüvetini göreceğiz galiba."
Ve ben odama çekilirim.
3. Sahne -Oda Sahnesi-
Bugün boğazda gördüğüm kız beni büyülemişti adeta. Aklıma bir fikir gelmişti o kızı bilgisayar'dan bulacaktım. Bilgisayar'ı açtım ve daha sonra İnternet'den Facebook adresine girdim. Facebook'dan arama yaptım. Facebook'a 'Hande Sever' yazdım o kızın güzel fotosu tam karşıma geldi. Facebook'dan Arkadaş olarak ekledim. Artık onunla yakınlaşabilecektim. Sevincimden uyuyakalmıştım uyuyordum rüyamda o kızı görüyordum.
4. Sahne -Pazar Sabahı-
Gün ola, hayır ola sözünün cuk diye oturduğu zaman geldi ve gündüz oldu. Yeni bir gün, yeni bir vakit geldi çattı. Sabah kahvaltısını yapmak için aşağı indim. Ziyafet vardı adeta sofrada yemeğimi yiyip çıktım dışarıya. Nereye gidecektim ? Yürümeye başladım. O kız aklıma geldi ve direk İstanbul Boğaz'ına doğru arabamla hareket ettim. Ve o kızı gördüm. Konuşmaya tekrar başladık dünkü gibi,
Cenk,"Merhaba Hande Hanım, Nasılsınız ?"
Hande,"Merhaba, İyiyim sen nasılsın ? Bu arada sizli , bizli olmayalım isterseniz.
Evet buradaki tavırı birazcık beni sevdiği yada seveceğinin bir kanıtı olabilirdi
Cenk,"Bugün ne güzelsin."
Hande,"Çok teşekkür ederim. Bu arada dün Facebook'dan arkadaşlık isteği gönderin kişi sen miydin ?"
Cenk,"Evet bendim. Peki, kabul ettiniz mi ?"
Hande,"Evet kabul ettim."
Öğle yemeği gelip çatmaktaydı. Karnım zil çalmaya başlamıştı bile. Hande'yi de yemek yemeye davet etmek istemiştim.
Cenk,"Hande benimle yemeğe çıkarmısın ?"
Hande,"Olabilir, çok teşekkür ederim."
Öğle yemeğini yemek için yakınlarda bir yer aramaya başladım.
5. Bölüm -Yemek Sahnesi-
Yemekleri sipariş ettik ve yemek yemeye başladık.
Cenk,"Hande, nasıl yemekler beğendin mi ?"
Hande,"Evet Cenk, beğendim çok güzel yemekler."
Cenk,"Afiyet Olsun."
Hande,"Sağol."
Cenk,"Hande senin güzelliğin karşısında dünden beri inanılmaz derecede değişik şeyler hissediyorum"
Hande,"Ne gibi hisler?"
Cenk,"Kalbim seni severcesine atıyor."
Hande,"Açıkcası bende sana karşı birşeyler hissediyorum galiba sana karşı hiç kaba hareketimde olmadı dikkat edersen"
Cenk,"Gerçekte öylemisin?"
Hande,"Biraz öyleyimdir."
Cenk,"Öyleyse benime çıkarmısın?"
Hande,"Çıkarım"
Kalbim küt küt atmaya başladı.
Hande,"Neyse benim gitmem lazım."
Cenk,"Seni bırakayım mı ?"
Hande,"Gerek yok , ben giderim, sağol yinede."
Cenk,"Rica ederim."
Eve gittim ve kapıyı açtım. Kapıyı açmam'la birlikte şoke oldum.
Peki kapıyı açması sonucu kimi görmüştür Çarşamba günü göreceğiz...
1.Sahne : İstanbul Boğazı
Cumartesi günü İstanbul boğazında bir bankın üzerinde oturmaktaydım gözlerim kapalı İstanbul'u dinliyordum gözlerimi açtığımda kafamı sağ tarafa çevirdiğimde güzeller güzeli bir kız gördüm. Kızı gördüğümde gözlerim faltaşı gibi açılmıştı ve kızın yanına gittim yanına oturdum işte o diyaloglar;
Cenk,"Merhaba"
Hande,"Merhaba da seni tanıyamadım, siz kimsiniz ?"
Cenk,"Bende sizi tanımak istediğim için geldim acaba tanışabilirmiyiz?"
Hande,"Elbette"
Cenk,"Ben Cenk Güleryüz, ya siz ?"
Hande,"Bende Hande Sever"
Cenk,"Memnun oldum."
Hande,"Bende"
Cenk,"Hep buralara gelir misiniz?"
Hande,"Evet ya siz?"
Cenk,"Ben vakit buldukça gelirim"
Kızın güzelliği karşısında dilim tutulmuştu adeta fazla konuşamadım ve o arada kız kalkıp gitti.
2.Sahne 'Ev sahnesi'
Evime geldim ve Annem ile Babam beni beklercesine oturmaktaydı.
Bende onların yanına gidip oturdum ve konuşma başladı.
Cenk,"Merhabalar benim biricik çekirdek ailem"
Ahmet,"Merhaba oğlum. Seninle konuşacaklarım var."
Cenk,"Buyur baba."
Ahmet,"Yaşın olmuş 25 evlenme vaktin geldide geçiyor. Eski komşumuz varya senden 1-2 yaş küçük Merve diye bir kızcağız. Onunla git, görüş o seni her zaman beğeniyordu."
Cenk,"Olabilir baba ben onu tanıyorum ama öncelikle kızla görüşüp onu daha yakından tanımam lazım."
Sevgi,"Ahmet sonunda oğlumuzun mürüvetini göreceğiz galiba."
Ve ben odama çekilirim.
3. Sahne -Oda Sahnesi-
Bugün boğazda gördüğüm kız beni büyülemişti adeta. Aklıma bir fikir gelmişti o kızı bilgisayar'dan bulacaktım. Bilgisayar'ı açtım ve daha sonra İnternet'den Facebook adresine girdim. Facebook'dan arama yaptım. Facebook'a 'Hande Sever' yazdım o kızın güzel fotosu tam karşıma geldi. Facebook'dan Arkadaş olarak ekledim. Artık onunla yakınlaşabilecektim. Sevincimden uyuyakalmıştım uyuyordum rüyamda o kızı görüyordum.
4. Sahne -Pazar Sabahı-
Gün ola, hayır ola sözünün cuk diye oturduğu zaman geldi ve gündüz oldu. Yeni bir gün, yeni bir vakit geldi çattı. Sabah kahvaltısını yapmak için aşağı indim. Ziyafet vardı adeta sofrada yemeğimi yiyip çıktım dışarıya. Nereye gidecektim ? Yürümeye başladım. O kız aklıma geldi ve direk İstanbul Boğaz'ına doğru arabamla hareket ettim. Ve o kızı gördüm. Konuşmaya tekrar başladık dünkü gibi,
Cenk,"Merhaba Hande Hanım, Nasılsınız ?"
Hande,"Merhaba, İyiyim sen nasılsın ? Bu arada sizli , bizli olmayalım isterseniz.
Evet buradaki tavırı birazcık beni sevdiği yada seveceğinin bir kanıtı olabilirdi
Cenk,"Bugün ne güzelsin."
Hande,"Çok teşekkür ederim. Bu arada dün Facebook'dan arkadaşlık isteği gönderin kişi sen miydin ?"
Cenk,"Evet bendim. Peki, kabul ettiniz mi ?"
Hande,"Evet kabul ettim."
Öğle yemeği gelip çatmaktaydı. Karnım zil çalmaya başlamıştı bile. Hande'yi de yemek yemeye davet etmek istemiştim.
Cenk,"Hande benimle yemeğe çıkarmısın ?"
Hande,"Olabilir, çok teşekkür ederim."
Öğle yemeğini yemek için yakınlarda bir yer aramaya başladım.
5. Bölüm -Yemek Sahnesi-
Yemekleri sipariş ettik ve yemek yemeye başladık.
Cenk,"Hande, nasıl yemekler beğendin mi ?"
Hande,"Evet Cenk, beğendim çok güzel yemekler."
Cenk,"Afiyet Olsun."
Hande,"Sağol."
Cenk,"Hande senin güzelliğin karşısında dünden beri inanılmaz derecede değişik şeyler hissediyorum"
Hande,"Ne gibi hisler?"
Cenk,"Kalbim seni severcesine atıyor."
Hande,"Açıkcası bende sana karşı birşeyler hissediyorum galiba sana karşı hiç kaba hareketimde olmadı dikkat edersen"
Cenk,"Gerçekte öylemisin?"
Hande,"Biraz öyleyimdir."
Cenk,"Öyleyse benime çıkarmısın?"
Hande,"Çıkarım"
Kalbim küt küt atmaya başladı.
Hande,"Neyse benim gitmem lazım."
Cenk,"Seni bırakayım mı ?"
Hande,"Gerek yok , ben giderim, sağol yinede."
Cenk,"Rica ederim."
Eve gittim ve kapıyı açtım. Kapıyı açmam'la birlikte şoke oldum.
Peki kapıyı açması sonucu kimi görmüştür Çarşamba günü göreceğiz...