Forumdan katacağım insanlarıBen araştırır bulurum.
Yeni sezonda Ali İhsan ölsün @xemrexxx ile Edalet aşkı başlasın reytingleri gör sen.
Forumdan katacağım insanlarıBen araştırır bulurum.
Yeni sezonda Ali İhsan ölsün @xemrexxx ile Edalet aşkı başlasın reytingleri gör sen.
Beni de kat bari ama başrol olmam lazım yan rollerin adamı değilim.Forumdan katacağım insanları
Yeni sezonda BBS gibi olacak dizi.Beni de kat bari ama başrol olmam lazım yan rollerin adamı değilim.
Yeni sezonda BBS gibi olacak dizi.
Gelecek sezon forumdan isimleri mi katsam acabaBu bölümü beğendim ama beğendiğim bölümde sezon finaline denk geldi. @denizz19
Şaka bir yana 23. ve 24. bölümler kasvetli olmuştu ve drama bağlamıştın ama bu bölümü beğendim gerçekten. Yeni sezonu bekliyoruz.
Eğer öyle olacaksa ben başrol olurum. Partneri mi de kendim belirlerim ve öpüşme, sevişme gibi sahneler olmaz haberin olsun.Gelecek sezon forumdan isimleri mi katsam acaba
Sevduğumda öpüşme sevişme sahnelerine yer vermem ben kaliteyi düşürmüyorum.Eğer öyle olacaksa ben başrol olurum. Partneri mi de kendim belirlerim ve öpüşme, sevişme gibi sahneler olmaz haberin olsun.
İyi öyleyse. Bence hikayede de değişikliğe gidebilirsin bence. PM'dan yardımcı olabilirim.Sevduğumda öpüşme sevişme sahnelerine yer vermem ben kaliteyi düşürmüyorum.
Ne zaman başlatırım hatta vakit bulur muyum şimdilik bilemiyorumİyi öyleyse. Bence hikayede de değişikliğe gidebilirsin bence. PM'dan yardımcı olabilirim.
Teşekkürler Harun inşallah.Deniz çok güzel olmuşbence seneye yazın devam ettirhatta forumdan birilerinide al
Yazmak istemedim bir süre yoğunluktan ayrıca çok takip eden yok ilgi görmeyince emek vermeye de gerek kalmıyor.Ooo güzel olmuş beğendim.Ellerine sağlık
Bu arada neden sezon finali?
Ve neden etkilemiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?