Forumdan katacağım insanlarıBen araştırır bulurum.
Yeni sezonda Ali İhsan ölsün @xemrexxx ile Edalet aşkı başlasın reytingleri gör sen.![]()
Forumdan katacağım insanlarıBen araştırır bulurum.
Yeni sezonda Ali İhsan ölsün @xemrexxx ile Edalet aşkı başlasın reytingleri gör sen.![]()
Beni de kat bari ama başrol olmam lazım yan rollerin adamı değilim.Forumdan katacağım insanları![]()
Yeni sezonda BBS gibi olacak dizi.Beni de kat bari ama başrol olmam lazım yan rollerin adamı değilim.![]()
Yeni sezonda BBS gibi olacak dizi.![]()
Gelecek sezon forumdan isimleri mi katsam acabaBu bölümü beğendim ama beğendiğim bölümde sezon finaline denk geldi. @denizz19
Şaka bir yana 23. ve 24. bölümler kasvetli olmuştu ve drama bağlamıştın ama bu bölümü beğendim gerçekten. Yeni sezonu bekliyoruz.![]()
Eğer öyle olacaksa ben başrol olurum. Partneri mi de kendim belirlerim ve öpüşme, sevişme gibi sahneler olmaz haberin olsun.Gelecek sezon forumdan isimleri mi katsam acaba![]()
Sevduğumda öpüşme sevişme sahnelerine yer vermem ben kaliteyi düşürmüyorum.Eğer öyle olacaksa ben başrol olurum. Partneri mi de kendim belirlerim ve öpüşme, sevişme gibi sahneler olmaz haberin olsun.![]()
İyi öyleyse. Bence hikayede de değişikliğe gidebilirsin bence. PM'dan yardımcı olabilirim.Sevduğumda öpüşme sevişme sahnelerine yer vermem ben kaliteyi düşürmüyorum.![]()
Ne zaman başlatırım hatta vakit bulur muyum şimdilik bilemiyorumİyi öyleyse. Bence hikayede de değişikliğe gidebilirsin bence. PM'dan yardımcı olabilirim.![]()
Teşekkürler Harun inşallah.Deniz çok güzel olmuşbence seneye yazın devam ettir
hatta forumdan birilerinide al
![]()
Yazmak istemedim bir süre yoğunluktan ayrıca çok takip eden yok ilgi görmeyince emek vermeye de gerek kalmıyor.Ooo güzel olmuş beğendim.Ellerine sağlık
Bu arada neden sezon finali?
Ve neden etkilemiyorsun?![]()