Sevduğum|25.Bölüm|Denizz19 - Sezon FİNALİ

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
25.Bölüm

1.sahne

Komutan : Olmayacak çünkü bir aksilik oldu. Hilmiye Hanım şuan bir rahatsızlık geçirdi revire götürmek durumunda kaldık.

Muhtar Ali : Nasil olur komitanum Allah aşkina söyle karimun nesu vardur?

Komutan : Korkma be Ali kazanın etkisini atlatamadı karın sadece biraz tansiyonu düşmüş.

Muhtar : Oh çok şükür karimi görebilir miyum peki komitanum?

Komutan : Aliiiii

Muhtar : Tamam tamam sustum, aman ya konuşmiyorum daha da aha da sustum.

2.sahne

Tayyar : Doktor Emine nasil bebeğimiz nasil ne olur bir şeyler söyle.

Doktor : Lütfen biraz daha sakin olun. Emine Hanım'ın durumu gayet iyi bebeğiniz için de elimizden geleni yapıyoruz he bu arada bari biraz mutlu edeyim sizi bebeğiniz kız olacak.

Tayyar : Nasil anlamedum kizum kizum mi olacak şimdi benum?

Doktor : Evet çok tatlı bir kız çocuğunuz olacak

Tayyar : Allah bee yaşa doktor ben şimdi kime haber edeyum bilemedum ki anamm duramam ben şimdi yerumde köye mi gitsem.

Doktor : Hastanedeyiz Tayyar Bey biraz yavaş olalım.

Tayyar : Tamam tamam uyyy hemen Orhan'u arayayim diyecektum ki Orhan ortalarda yok Gulben Gulben'i arayayim ben.

3.sahne

Adalet : Ali İhsan akşama erken gel sana söyleyeceğum şeyler var.

Ali İhsan : Ne söyleyeceksun Edalet meraklandirma adami ben merakli bir adamum biliyorsen.

Adalet : Akşama merakini gidereceğum merak etme erken gel dediysem erken gel be adam.

Ali İhsan : Tamam geleceğum seni öpeceğum, doya doya saracağum Edaleeet.

Adalet : Uyy benum inatçi ama yüreği saf kocacum akşama sevineceğun bir haberim var. De hayde kapattum telefonu.

4.sahne

Fatma : Ömer Lutfi ben ben senden ayrilmaya karar verdum, yapamiyorum yürütemiyoruz artik bu evliluği.

Ömer Lütfi : Ama Fatma bu nerden çikti şimdi ben istemiyorum ayrilmak, çok şaşurttun beni Fatma.

Fatma : Ben kararumu verdum boşanacağuz Ömer Lütfi daha fazla zorlamanun anlami kalmadi yeter artik da şu Paprika'ya gösterduğun ilgiyi azicuk da bana göstereydun ya.

Ömer Lütfi : Ama ama Fatma.

Fatma : Amasi mamasi yok bitti Ömer Lütfi bitti.

5.sahne

Gülben evde oturmuş Orhan'ı düşünmektedir ve o ara telefonun çalmasıyla irkilir.

Gülben : Alo, alo kimsiniz. Orhan sen misin, Orhan lütfen cevap ver kaçma benden artık. Bari nerde olduğunu söyle, iyi olup olmadığını bir göreyim yeter Orhan. Orhan sensin biliyorum cevap versene.

Ve o an sinirlenen Gülben telefonu fırlatır duvara. Orhan neden cevap vermemektedir?

6.sahne

Muhtar Ali ve Hilmiye için o gün sevinecekleri bir gündür çünkü af çıkmış ve hapisten çıkmaları için gün saymaya başlamışlardır.

Muhtar : Oh be kurtuliyorum bu lanet yerden. Hilmeyeme, Teyyara, Emine'ye ve junior Teyyar'a kavuşma zamani geldi.

Hilmiye : Muhtar Ali'yi çok özledum neyse ki 2 gün sonra serbest kaliyoruz o zaman hasret gidereğum herkesle.

Ve tahliye günü gelmiştir Hilmiye ve Muhtar Ali hapisten çıkmıştır. Onları almaya gelen kimse yoktur biraz bozulsalar da hemen hastaneye koşmuşlardır.

7.sahne

Muhtar : Oğlum Teyyar Teyyar nerdesun biz geldik

Tayyar : Ooo baba kusira kalmayun ben sizun bugün çikacağinizi tamamen unuttim ya.

Hilmiye : Olsun Teyyarum Emine iyi olsun da gerisi önemli değildur. Sahi Emine nasil torinum nasil?

Teyyar : Torininuz kizdur haberinuz olsun.

Muhtar Ali : Uyy kiz torinum olacak minik minik elleri olacak, köyün en güzel kizi olacak.

O an hastanede doktorlar arasında bir hareketlilik başlamıştır. Tayyar, Muhtar Ali ve Hilmiye ise telaşa kapılmıştır.

8.sahne ve bitiş.

Tayyar : Ne oliyor doktor bir şey söyle nedur bu acelenuz.

Doktor : Durun Tayyar Bey durun Emine Hanım'ın durumunda bir sıkıntı oluştu. Yol verin çekilin.

Hilmiye : Ya ne oliyor gelunime Allah'um sen yardim et kizuma.

Tayyar : Ya nasil hastane bu bir şey söyleyin Allah aşkuna.

Ve o an doktor gelir fakat bir durum olduğu da bellidir.

Muhtar Ali : Gelinum nasil doktor bey bir cevap verun.

Doktor : Çok üzgünüm ancak Emine Hanım için elimizden geleni yaptık fakat...

SEZON FİNALİ

Bence Emine Hanum ölmedi

Neden erken sezon finali yaptın Deniz ?

Forumdaki herkes sezon finali yapıyor. Bence yapmamalıydın. Ben takip etmeye çalışıyordum bölümlerini. Bu bölüm de güzel olmuş.
@denizz19

Daha heyecanlı bir sezon finali bekliyordum da.

Sen bile 5 bölümde sezon finali adı altında bitirdin diziyi Show TV ne yapsın.

Eline sağlık akşama okurum.

Bu sezon finali niyetiyle yazılmadı aslında bölüm olarak açıyordum sonradan dedim nasılsa kimse ilgilenmiyor bırak sezon finali olsun.
benim senaryolarımada pek bakan yok hepsi Ak partiden dolayı Sihirli annemle Akpye gönderme yaptım ardından protesto çıktı bu projelere karşın

bence yeni ad koy sevdalukun finali zonguldaktaki olay gibi olmuştu en iyisi o ad imam adını gördülermi toplanırlar ve tutar belki kanal d alır ozamanda
Şimdilik uzunca süre sezon finalinden çıkmayacağım yenilenen senaryolarımla ve değişimlerle dönebilirim.

Gereken ilgiyi görse de bitirirdin sen, bkz: Şarkı yarışman.
O yarışmanın ilgiyle alakası yoktu ki o benim bazı şeylerden duyduğum rahatsızlıklardan bitti. Şuan sorsan bu rahatsızlıkları söyleyebilir miyim hayır söyleyemem neden mi çünkü unuttum.
Ama diziyi bitirmedim zaten farkındaysan sezona sürprizlerle başlayacağım.

Ben araştırır bulurum.

Yeni sezonda Ali İhsan ölsün @xemrexxx ile Edalet aşkı başlasın reytingleri gör sen.