Sevdiğiniz Biri İçin Yapabileceğiniz En Büyük Fedakârlık Ne Olurdu?

Ben sevdiğim için yaşamayı göze alırdım. Ölmek kolaydır ama yaşamak zordur.

Hmm..sevgilim ve sevdiklerim icin cok buyuk fedakarlik yapabilirim

Sevdiğim için napılır bilmem ama onun için ne gerektiyse herşeyi yapardım bu Heinz diye biri var okuyan varmı acaba onu?

benim önceliğim herzaman ailem olmuştur onları 2.plana asla atmam özellikle bir kadın olarak bazı kendini bilmez hemcislerime çok kızıyorum elin adamı için intihar etmeye çalısıyorlar adam onu sevmiyor bile hatta bende bir haber paylaşmıştım benim yaşlarda bir kız yurdun penceresinden kendini atıyordu sevgilisiyle kavga etti diye peki aileni neden hiç düşnümüyorsun annen baban ne halde olucaklar bu hiç akıla geliyormu acaba bir erkeğinde benim için ölümü göze almasını istemem ailesini oda ön pilanda tutsun isterim yanı birbirimizi aileden sonrakı konuma koymalıyız bence anneni babanı unut diyecek akdar bencil değilim
neleri göze alırdım elimden ne geliyorsa yapmaya çalısırdım tabikide ama bazı salak kızlar gibi ilgi görmediğim bir adama ölüp bitmem o bana ilgi sevgi gösteriyorsa karşılık veririm o birşey yapmıyorsa elidme tutmak için ben bşiler yapmam karşılıklı fedakarlık varsa eğer ozaman ne geliyorsa elimden yaparım tabikide :bhr::bhr::bhr: