Sen biraz yeni gelin gibisin @Çiğdem- kaynananı tefe koyuyorsunAhahahh dışarıdan öyle mi görünüyoruz
Sen biraz yeni gelin gibisin @Çiğdem- kaynananı tefe koyuyorsunAhahahh dışarıdan öyle mi görünüyoruz
Merak etme,anasından emdiği sütü burnundan getirecem
Sonuna kadar seni destekliyorum kardeşimMerak etme,anasından emdiği sütü burnundan getirecem
O iş bende sen merak etmeSonuna kadar seni destekliyorum kardeşimGöster o işbilmeze haddini
Hhahaha Aaaa gelini tuttuğuna göre @gözlemci damat oluyorMerak etme,anasından emdiği sütü burnundan getirecem
Saçmalamasan olmaz dimi
Beni tutsa kayınpederin olurduSaçmalamasan olmaz dimi
Ulan ağzını topla sensin kıçı kırıkBeni tutsa kayınpederin olurduAllah mutlu mesut etsin sizi ama @gözlemci e verdiğim emekler haram zıkkım olsun bir kıçı kırık kıza annesini sattı
Sen kime kıçı kırık diyorsun hadsizzBeni tutsa kayınpederin olurduAllah mutlu mesut etsin sizi ama @gözlemci e verdiğim emekler haram zıkkım olsun bir kıçı kırık kıza annesini sattı
Aldın mı ağzının payını düdükSen kime kıçı kırık diyorsun hadsizzO benim dünya ahiret kankam
Aldın mı ağzının payını düdük@Çiğdem-
Aaa Anneye saygı kalmamış elin kızı aklının çelmiş 😱😱😱Sen kime kıçı kırık diyorsun hadsizzO benim dünya ahiret kankam
Senin gibi ana olmaz olsun beAaa Anneye saygı kalmamış elin kızı aklının çelmiş 😱😱😱
Oğlumun başının yemene izin vermemSenin gibi ana olmaz olsun be
Ahahaahhahh senin başını yiyorum benOğlumun başının yemene izin vermem
öyle ana düşman başına
Aynenn hee benden uzak cehenneme direktöyle ana düşman başına
Annenin hayır duasını almazsan çarpılır 2 büklüm olursun o yeni gelin serhatda sana bakmaz kapıya atar görürsünöyle ana düşman başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?