Sen biraz yeni gelin gibisin @Çiğdem- kaynananı tefe koyuyorsunAhahahh dışarıdan öyle mi görünüyoruz
Sen biraz yeni gelin gibisin @Çiğdem- kaynananı tefe koyuyorsunAhahahh dışarıdan öyle mi görünüyoruz
Sonuna kadar seni destekliyorum kardeşim Göster o işbilmeze haddiniMerak etme,anasından emdiği sütü burnundan getirecem
O iş bende sen merak etmeSonuna kadar seni destekliyorum kardeşim Göster o işbilmeze haddini
Beni tutsa kayınpederin olurdu Allah mutlu mesut etsin sizi ama @gözlemci e verdiğim emekler haram zıkkım olsun bir kıçı kırık kıza annesini sattıSaçmalamasan olmaz dimi
Ulan ağzını topla sensin kıçı kırıkBeni tutsa kayınpederin olurdu Allah mutlu mesut etsin sizi ama @gözlemci e verdiğim emekler haram zıkkım olsun bir kıçı kırık kıza annesini sattı
Sen kime kıçı kırık diyorsun hadsizz O benim dünya ahiret kankamBeni tutsa kayınpederin olurdu Allah mutlu mesut etsin sizi ama @gözlemci e verdiğim emekler haram zıkkım olsun bir kıçı kırık kıza annesini sattı
Aldın mı ağzının payını düdük @Çiğdem-Sen kime kıçı kırık diyorsun hadsizz O benim dünya ahiret kankam
Aldın mı ağzının payını düdük @Çiğdem-
Aaa Anneye saygı kalmamış elin kızı aklının çelmiş 😱😱😱Sen kime kıçı kırık diyorsun hadsizz O benim dünya ahiret kankam
Senin gibi ana olmaz olsun beAaa Anneye saygı kalmamış elin kızı aklının çelmiş 😱😱😱
Oğlumun başının yemene izin vermemSenin gibi ana olmaz olsun be
Ahahaahhahh senin başını yiyorum benOğlumun başının yemene izin vermem
Aynenn hee benden uzak cehenneme direktöyle ana düşman başına
Eğer @Çiğdem- benim anamsa izin ver önce başını ben yiyeyim
Annenin hayır duasını almazsan çarpılır 2 büklüm olursun o yeni gelin serhatda sana bakmaz kapıya atar görürsünöyle ana düşman başına