Paramparçada atlı ama o tuttu [emoji7] [emoji7] [emoji7]Güzel bir diziydi ben baya beğendim.
Şu At lı diziler hep bitiyor neden acaba ??
"Sırat örnek verilebilir.
Onda çok at figuranı yok ama...Paramparçada atlı ama o tuttu [emoji7] [emoji7] [emoji7]
de get ben bu dizinin haberini açtığımı hatırlamıyorum
elçin romantik komedi oynasın bak nasıl reyting alıyorde get ben bu dizinin haberini açtığımı hatırlamıyorumama elçinciğim için üzgünüm
![]()
ona game of thrones yakışırelçin romantik komedi oynasın bak nasıl reyting alıyor![]()
emrenin beğendiği bir dizi tuttuğu ne zaman görüldü)))
hele şu racon dizisini nasıl abartmışlar sıra onada gelicekemrenin beğendiği bir dizi tuttuğu ne zaman görüldü)))
onun senariste maralla aynı sayılır. mailde maralla racona birlikte salladım sonuç ergence hakaret oldu))hele şu racon dizisini nasıl abartmışlar sıra onada gelicekforumda her dizi abartılıyor gerçekten
![]()
o senarist mümkünse dizi yapmasınonun senariste maralla aynı sayılır. mailde maralla racona birlikte salladım sonuç ergence hakaret oldu))
bir tane dizisi tuttu işte ondan buyana tutan dizisi yok ben de onu anlatmaya çalıştım ama dinlemiyor)))o senarist mümkünse dizi yapmasın![]()
Bu sözünü yutElçin'e üzüldüm. Bir daha başrolde olamaz. Gitti kariyer.ss
Adam bilmiş helal olsun. 😱elçin romantik komedi oynasın bak nasıl reyting alıyor![]()