Ne hayırsız evlatmışsın. Babanı kaliteden mahrum bırakıyorsan o senin ayıbındır.Aleykümselam. Ben değiştirirdim kanalı merak etme.
Dizi ismine en yakın olanı seçtim.Konuyu görünce bu dizinin de analı oğullu yani isim değişikliği anasının oğlu gibi olduğunu düşündüm ama denizz19 çalışmasıymış
Yok baba reytingi az derdim.Ne hayırsız evlatmışsın. Babanı kaliteden mahrum bırakıyorsan o senin ayıbındır.
Peki, ama ciddiyim ben.Yav çok uzun sürmeyecek maksat dizimin gururunu kurtarayım biraz bölüm sayısı artsın.Bu gidişle her gün birini öldürürüm ben iyi reyting gelir.
Babana selamlar işini biliyor adam.
Yok baba reytingi az derdim.Bari diğer yapıma katkımız olsun derdim.Şaka babamdan değiştirmek imkansızdı.Gece tekrarlarını izlerdi adam.
Yalnız bu Atacan her şeyi birbirine karıştırdı. @mrt-06Peki, ama ciddiyim ben.Yardıma ihtiyacın olursa edebilirim gerçekten.
Neye şaşırdın onu anlamadım.
Hadi ordan beceremedim demiyor daSürekli yazmasaydın daha rahat taşıyacaktım.
Ne tartışması yahu.Ne güzel tam tartışma çıkıyodu.
Ne tartışması yahu.
Daha çok beklersin.Çok sevindim merakla bekliyorum başarılar dostum.
Aman onu ciddiye almadım bea.Öyle şakaydı.Ama cidden reyting az falan derken şaka yapmıştım ben de izlerdim diziyi.
Biliyorum.Daha çok beklersin.
Aman onu ciddiye almadım bea.
Ne oldu beDaha çok beklersin.
Aman onu ciddiye almadım bea.
Şaka yapıyorum ya takıldım öyle Musti.Ne oldu beyine neyi kaçırdım?
Bırak tanıtımı, hayatın tadını çıkar ölüp gideceksin belki 5 dk sonra nerden biliyorsun. Sevdaluk diye diyeTanıtımı izledin mi?
Yahu o zaman hiçbir şey yapmayalım belki 5 dakika sonra öleceğiz. Okula gitmeyelim belki mezun olacağımız yıl öleceğiz mantığıyla mı gidelim yani?Bırak tanıtımı, hayatın tadını çıkar ölüp gideceksin belki 5 dk sonra nerden biliyorsun. Sevdaluk diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?