Ne hayırsız evlatmışsın. Babanı kaliteden mahrum bırakıyorsan o senin ayıbındır.Aleykümselam. Ben değiştirirdim kanalı merak etme.![]()
Dizi ismine en yakın olanı seçtim.Konuyu görünce bu dizinin de analı oğullu yani isim değişikliği anasının oğlu gibi olduğunu düşündüm ama denizz19 çalışmasıymış
![]()
Yok baba reytingi az derdim.Ne hayırsız evlatmışsın. Babanı kaliteden mahrum bırakıyorsan o senin ayıbındır.![]()
Peki, ama ciddiyim ben.Yav çok uzun sürmeyecek maksat dizimin gururunu kurtarayım biraz bölüm sayısı artsın.Bu gidişle her gün birini öldürürüm ben iyi reyting gelir.
Babana selamlar işini biliyor adam.![]()
Yok baba reytingi az derdim.Bari diğer yapıma katkımız olsun derdim.
Şaka babamdan değiştirmek imkansızdı.
Gece tekrarlarını izlerdi adam.
![]()
Yalnız bu Atacan her şeyi birbirine karıştırdı. @mrt-06Peki, ama ciddiyim ben.Yardıma ihtiyacın olursa edebilirim gerçekten.
![]()
Neye şaşırdın onu anlamadım.
Hadi ordan beceremedim demiyor daSürekli yazmasaydın daha rahat taşıyacaktım.![]()
Ne tartışması yahu.Ne güzel tam tartışma çıkıyodu.![]()
Ne tartışması yahu.![]()
Daha çok beklersin.Çok sevindim merakla bekliyorum başarılar dostum.![]()
Aman onu ciddiye almadım bea.Öyle şakaydı.
Ama cidden reyting az falan derken şaka yapmıştım ben de izlerdim diziyi.
![]()
Biliyorum.Daha çok beklersin.
Aman onu ciddiye almadım bea.![]()
Ne oldu beDaha çok beklersin.
Aman onu ciddiye almadım bea.![]()
Şaka yapıyorum ya takıldım öyle Musti.Ne oldu beyine neyi kaçırdım?
![]()
Bırak tanıtımı, hayatın tadını çıkar ölüp gideceksin belki 5 dk sonra nerden biliyorsun. Sevdaluk diye diyeTanıtımı izledin mi?![]()
Yahu o zaman hiçbir şey yapmayalım belki 5 dakika sonra öleceğiz. Okula gitmeyelim belki mezun olacağımız yıl öleceğiz mantığıyla mı gidelim yani?Bırak tanıtımı, hayatın tadını çıkar ölüp gideceksin belki 5 dk sonra nerden biliyorsun. Sevdaluk diye diye![]()