Gerçekten ama aklım da öyle kalmış.yok artık 😱
Gerçekten ama aklım da öyle kalmış.yok artık 😱
sen zaten sevdaluk izle bu yorumdan sonra my den uçarak kaçGerçekten ama aklım da öyle kalmış.Sülo'nun odasına gitti diye.
Ay pardon o başka ben Nigar ile karıştırdım Pargalı'ya kaçmıştı.sen zaten sevdaluk izle bu yorumdan sonra my den uçarak kaç
Gönderme yaptım.Dizi Maç ile aynı güne denk geliyor talihsiz bir başlangıç olacak sadece.@xemrexxx .
tam tersi lo şimdi etlendi butlandıbizim halk hala acunu ,necoyu zirveye taşıyorsa hürrem teyzeyi de taşır bence
Fenarbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı varmış ATV'de sanırım.maç hangi kanalda?
çarşamba maçları star yayınlamıyordu sanırım!
dediğine katılıyorum
tns yi hesaba katmadık
10 Aralık 2013 Salı günü saat 21:45 Gs maçı juveyle Stardamaç hangi kanalda?
dediğine katılıyorum
tns yi hesaba katmadık
Fenarbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı varmış ATV'de sanırım.
10 Aralık 2013 Salı günü saat 21:45 Gs maçı juveyle Starda
Çarşamba önemli bişeymi varbende şampiyonlar ligi zannettim etkilemez
salıysa sorun yok
Çarşamba önemli bişeymi var
Fener maçı varmış ATV'de bence etkiler diziyi.bende şampiyonlar ligi zannettim etkilemez
salıysa sorun yok
Etkilerde ama üstü sıralarda yer alması önemli 1'incilik beklemiyor zaten kimse iyi başlaması önemli.Fener maçı varmış ATV'de bence etkiler diziyi.
Olsun.Etkilerde ama üstü sıralarda yer alması önemli 1'incilik beklemiyor zaten kimse iyi başlaması önemli.
19.00 'daymışOlsun.Yinede etkiler saat kaçtı acaba.
sanki mns de farklı mı çıkacak sonuç nurbanu varkene my,sevdaluk a 15 reyting fark atar bencemaç hangi kanalda?
dediğine katılıyorum
tns yi hesaba katmadık
Teşekkürler.19.00 'daymış
sanki mns de farklı mı çıkacak sonuç nurbanu varkene my,sevdaluk a 15 reyting fark atar bence
nurbanu senin odana yakaşır demi en çok .sevdaluk un fragmanları iç açıcı değil tek beklentim konunun güzel olması ilk hafta belli eder kendini
nurbanudan bahsetmişken nurbanum o diziye yakışmıyor yazık oluyor orda
Gülşah güzel mi sence.sevdaluk un fragmanları iç açıcı değil tek beklentim konunun güzel olması ilk hafta belli eder kendini
nurbanudan bahsetmişken nurbanum o diziye yakışmıyor yazık oluyor orda
Gülşah güzel mi sence.
nurbanu senin odana yakaşır demi en çok .
Bak işin uzmanı onayladı.gerekli bakım ve onarımdan geçerse, pekde fena sayılmaz)
nerde o günler
offff off)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?