Yakup Çarşamba senlik bir şey yok bence izlemelisin. Sen kaliteli işleri severim demezmisin.Me kadar demet akbağ faktörü olsada izleyemiycem..
Yakup Çarşamba senlik bir şey yok bence izlemelisin. Sen kaliteli işleri severim demezmisin.Me kadar demet akbağ faktörü olsada izleyemiycem..
Hadi ya Medcezir'i de izlemiyorsun demekEvet ama TV'den değil ki zaten TV'den izlediğim adam akıllı sadece 1 dizi var benim. O da A.Ş.K.'ım.
Medcezir'i izlemeye çalışıyorum onca gürültü arasında diyelim. Bizim yurtta izlemeyen yok zaten. O yüzden haliyle çok ses gürültü oluyor, çok konuşuyorlar ya.Hadi ya Medcezir'i de izlemiyorsun demek
Kesinlikle izlemelisin.Benim 3.günler boş izlerim güzel olursa devam
Anladım tahmin de edebiliyorum. Adını Feriha Koydum varken herhalde tek erkek izleyici bendim. En önde ben otururdum kızların hepsi de arkama dizilirdi. Komik bir görüntü oluşurdu ve hatta öyle ki bazen kızlar bana soru sorardı bu kim, şu neyin nesi ?Medcezir'i izlemeye çalışıyorum onca gürültü arasında diyelim. Bizim yurtta izlemeyen yok zaten. O yüzden haliyle çok ses gürültü oluyor, çok konuşuyorlar ya.
O yüzden netten izliyorum ben tekrar.
Ben özelde kalıyorum işte. O yüzden kızlı erkekli olmuyoruz biz.Kesinlikle izlemelisin.
Anladım tahmin de edebiliyorum. Adını Feriha Koydum varken herhalde tek erkek izleyici bendim. En önde ben otururdum kızların hepsi de arkama dizilirdi. Komik bir görüntü oluşurdu ve hatta öyle ki bazen kızlar bana soru sorardı bu kim, şu neyin nesi ?
Valla bizim yurtta erkekler Medcezir'i öyle bir izliyorlar ki şuan ama diğer televizyonda Karagül izleyen tek benim.Ben özelde kalıyorum işte. O yüzden kızlı erkekli olmuyoruz biz.
Adını Feriha Koydum'u erkekler neden izlemiyor ki? Herkese hitap ediyordu o dizi. Ben evdeyken babamda takip ederdi benle diziyi. Çok normal.
Umutsuz Ev Kadınları'nı izleyen erkeğin anormal bulunması lazım bence. Diğer dizilerin genelde çoğu her izleyiciye hitap ediyor.Valla bizim yurtta erkekler Medcezir'i öyle bir izliyorlar ki şuan ama diğer televizyonda Karagül izleyen tek benim.
Benim babamda Karagül'ü izliyor mesela.
Haluk ve Buğra izliyor ama Esra. 😕Umutsuz Ev Kadınları'nı izleyen erkeğin anormal bulunması lazım bence. Diğer dizilerin genelde çoğu her izleyiciye hitap ediyor.
Onlar ayrı. Onlar Fox'ta olan her şeyi izliyor zaten.Haluk ve Buğra izliyor ama Esra. 😕
Haha Atacan'ın dediği gibi ama onlar Fox'cular normal karşılamak gerek .Umutsuz Ev Kadınları'nı izleyen erkeğin anormal bulunması lazım bence. Diğer dizilerin genelde çoğu her izleyiciye hitap ediyor.
Onu ben dedim Deniz. Allah'ım sana geliyorum...Haha Atacan'ın dediği gibi ama onlar Fox'cular normal karşılamak gerek .
Yok yani Atacan'ın dediği gibi Buğra ve Haluk izliyorlar, senin dediğin gibi de evet onlar Foxcu oldu muOnu ben dedim Deniz. Allah'ım sana geliyorum...
Cümleni düzelt o zaman. Hepsini Mert demiş anlamı çıkıyor o cümlede. Yani bir anlatım bozukluğu var.Yok yani Atacan'ın dediği gibi Buğra ve Haluk izliyorlar, senin dediğin gibi de evet onlar Foxcu oldu mu
Ee düzelttik işte bea.Cümleni düzelt o zaman. Hepsini Mert demiş anlamı çıkıyor o cümlede. Yani bir anlatım bozukluğu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?