Sevdaluk Dizisini İzlemeyi Düşünüyor musunuz ?

Evet ama TV'den değil ki zaten TV'den izlediğim adam akıllı sadece 1 dizi var benim. O da A.Ş.K.'ım.

Hadi ya Medcezir'i de izlemiyorsun demek
Medcezir'i izlemeye çalışıyorum onca gürültü arasında diyelim. Bizim yurtta izlemeyen yok zaten. O yüzden haliyle çok ses gürültü oluyor, çok konuşuyorlar ya.

O yüzden netten izliyorum ben tekrar.

Benim 3.günler boş izlerim güzel olursa devam
Kesinlikle izlemelisin.

Medcezir'i izlemeye çalışıyorum onca gürültü arasında diyelim. Bizim yurtta izlemeyen yok zaten. O yüzden haliyle çok ses gürültü oluyor, çok konuşuyorlar ya.

O yüzden netten izliyorum ben tekrar.
Anladım tahmin de edebiliyorum. Adını Feriha Koydum varken herhalde tek erkek izleyici bendim. En önde ben otururdum kızların hepsi de arkama dizilirdi. Komik bir görüntü oluşurdu ve hatta öyle ki bazen kızlar bana soru sorardı bu kim, şu neyin nesi ?

Ben özelde kalıyorum işte. O yüzden kızlı erkekli olmuyoruz biz.

Adını Feriha Koydum'u erkekler neden izlemiyor ki? Herkese hitap ediyordu o dizi. Ben evdeyken babamda takip ederdi benle diziyi. Çok normal.

Ben özelde kalıyorum işte. O yüzden kızlı erkekli olmuyoruz biz.

Adını Feriha Koydum'u erkekler neden izlemiyor ki? Herkese hitap ediyordu o dizi. Ben evdeyken babamda takip ederdi benle diziyi. Çok normal.
Valla bizim yurtta erkekler Medcezir'i öyle bir izliyorlar ki şuan ama diğer televizyonda Karagül izleyen tek benim.

Benim babamda Karagül'ü izliyor mesela.

Valla bizim yurtta erkekler Medcezir'i öyle bir izliyorlar ki şuan ama diğer televizyonda Karagül izleyen tek benim.

Benim babamda Karagül'ü izliyor mesela.
Umutsuz Ev Kadınları'nı izleyen erkeğin anormal bulunması lazım bence. Diğer dizilerin genelde çoğu her izleyiciye hitap ediyor.

izlemeyi düşünüyorum,kaçırırsam bu dizi netten izlenmez.

Olabilir en azından ilk bölümüne bakacam

Forumca ilk bölüme dahi olsa bakılması güzel. Zaten kaliteyi görünce bırakacağınızı sanmıyorum.