Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Sevdaluk bitecek gibi görünüyor. Ama ben kanalın diziyi sırtlamasını beklerdim. En azından daha boş bir güne aktarım yapılabilirdi. Mesela Pazar günü komedi yok gayet iyi giderdi.

:( Çok üzüldüm şimdi ya @dizi kolik :(
Bende ama yapacak bir şey yok. Aslında 24. bölümde bitecekti ama sanırım senaryoyu toparlayıp 20. bölümde final yapma kararı aldılar. Evlenme işini çok hızlandırdılar yani. Guguklu saat sahnesi süperdi, dramatik sahnelerde vardı son yayınlanan bölümde. Ama yapacak bir şey yok artık...

Bu projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ben. Bize kaliteli 20 bölüm izleten ekip siz çok yaşayın. Efsanelerim arasına girdi bile. :( @dizi kolik yeminle gözlerim doldu.

Deniz yine de iyi tarafından bak iyi kötü 20 bölüm oldu dizi, bak aynı reytingleri alıp da kaç dizi 5. bölümü görmeden yayından kaldırıldı bu sezon..

Bu projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ben. Bize kaliteli 20 bölüm izleten ekip siz çok yaşayın. Efsanelerim arasına girdi bile. :( @dizi kolik yeminle gözlerim doldu.
Benim de öyle ama güzel şeyler var. Kesin olmadığı için söylemeyeyim şimdi ben. Güzel gelişmeler olacak gibi, bakalım. Kesinleşsin hemen paylaşacağım seninle ama Sevdaluk ile bir ilgisi yok onu diyeyim. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06