Özellikle türkülü fragman çok güzeldi.Ben bir dizinin fragmanına bakarım tutacağını tutmayacağını kestirebilirim sonrası ne olur bilemem ama fragmanlar oldukça iddialıydı.
Özellikle türkülü fragman çok güzeldi.Ben bir dizinin fragmanına bakarım tutacağını tutmayacağını kestirebilirim sonrası ne olur bilemem ama fragmanlar oldukça iddialıydı.
Teşekkürler bakalım 😉
Kendimiz youtube`u açamıyormuyuz?
Sen bizzat gidip açmazsın etiket şart.Kendimiz youtube`u açamıyormuyuz?
Sen bu SEVDALUK dizisine iyi taktın
Sevdaluk benim hatrım biraz varsa ilk bölümü izle yorum yap. İstersen bir kısmını izle farketmez. Kendini bir anda kaptıracağını düşünüyorum. İzlersen sevinirim şimdi.Sen bu SEVDALUK dizisine iyi taktın
Biraz yok hatrın var yani bayaSevdaluk benim hatrım biraz varsa ilk bölümü izle yorum yap. İstersen bir kısmını izle farketmez. Kendini bir anda kaptıracağını düşünüyorum. İzlersen sevinirim şimdi.
Tamam bekliyorum yorumunu, sağolasın.Biraz yok hatrın var yani baya
Tamam sırf senin için izliycemsöz
Çok övdün durdun merak ettimTamam bekliyorum yorumunu, sağolasın.
20.bölüm final oldu. Ama izlediğinde finali haketmediğini düşüneceğini düşünüyorum.Çok övdün durdun merak ettim
Bitti demi ?
Bir şeyide yanlış yazsan nolur20.bölüm final oldu. Ama izlediğinde finali haketmediğini düşüneceğini düşünüyorum.
Yazayım mı hatalı bir şey? Sırf hatamı düzeltmen için.Bir şeyide yanlış yazsan nolur
İzleyeceğim tamamdırHatrın için
Yani hep bakıyorum hiç bir yanlış yokYazayım mı hatalı bir şey? Sırf hatamı düzeltmen için.
Memleket meselesi yaptın he.Yani hep bakıyorum hiç bir yanlış yok
Tamam bakacağımMemleket meselesi yaptın he.Neyse izle bekliyorum yorumunu.
Ben sana söylerken kendim bile izledim o derece yani.Tamam bakacağım
İleteceğim yorumuBeğenirsem tüm bölümlerini 3-4 günde izler bitiririm
Ben daha açmam bu saatteBen sana söylerken kendim bile izledim o derece yani.
Tamam izlediğinde yorumunu alacağım.Ben daha açmam bu saatte
Karagül birdaha izliyorumbir kaça güne izliycem
İleteceğim kısa süredeTamam izlediğinde yorumunu alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?