Aynen aynen o bırakınca uğursuzluk kalktı. İnşallah 24.bölümde final yapmaz dizimiz.Cidden o bırakınca yükselmeye başladık.. 😱![]()
Nasıl beğendin mi sahneyi @mrt-06
Son düzenleme:
Aynen aynen o bırakınca uğursuzluk kalktı. İnşallah 24.bölümde final yapmaz dizimiz.Cidden o bırakınca yükselmeye başladık.. 😱![]()
Yaz boyu devam eder umarım..Aynen aynen o bırakınca uğursuzluk kalktı. İnşallah 24.bölümde final yapmaz dizimiz.![]()
Güzeldi bence ölecek o çocuk. .ssAynen aynen o bırakınca uğursuzluk kalktı. İnşallah 24.bölümde final yapmaz dizimiz.
Nasıl beğendin mi sahneyi @mrt-06![]()
Final yaparlarsa ölüme sürükleyebilirler diye düşünüyorum ama final yapmazlar umarım. Dilerim reytingleri artar o güne kadar.Güzeldi bence ölecek o çocuk. .ss![]()
Erken final olursa doğru ölebilir, haklısın. Bu arada yeni bölüm fragmanında Ali İhsan'a ne yedirmişler öpmeye çalışıyor.Final yaparlarsa ölüme sürükleyebilirler diye düşünüyorum ama final yapmazlar umarım. Dilerim reytingleri artar o güne kadar.Ve sözleşme yenilenir.
![]()
Ne yedirmişlerden ziyade kuvvet macunu yemiş olma ihtimali yüksek. Tayyar'a yedirdiklerinden. Ya da hayvanlara verilen bir ilaç olabilirErken final olursa doğru ölebilir, haklısın. Bu arada yeni bölüm fragmanında Ali İhsan'a ne yedirmişler öpmeye çalışıyor.![]()
Mesir macunu olabilir, büyük ihtimal.Ne yedirmişlerden ziyade kuvvet macunu yemiş olma ihtimali yüksek. Tayyar'a yedirdiklerinden. Ya da hayvanlara verilen bir ilaç olabilir![]()
Kimin adını unutuyorsunMesir macunu olabilir, büyük ihtimal.
Yazık adama iyi kitledi, adını hep unutuyorum.![]()
Lütfi.Kimin adını unutuyorsun![]()
Ömer LütfiLütfi.Yüzüyü attı pis herif. 😡
Neresi haklı uşağum.Ömer LütfiBarışırlar merak etme
Ama adamda haklı ya
![]()
Neresi haklı uşağum.Madem yüzük taktın söz verdin, katlanacaksın.
Senin fare suratlı Gülşah'ı ağlattılar.![]()
@xemrexxx
Sen anlamazsın.Mübarek evlenmiyorlar çeyiz kuruyorlar sanki. Ah o Fatma
![]()
Müziklerinin yayınlandığı bir yer yok şimdilik sanırım
Youtube'de vardır müzikleri bence.Müziklerinin yayınlandığı bir yer yok şimdilik sanırım![]()
Birkaç tanesi var evetYoutube'de vardır müzikleri bence.
Danteller falan.![]()
Zaten izlemiştim, 2. izleyişim oldu.Nasıldı izlediğin yere kadar bölüm?
Evet süperdi.Zaten izlemiştim, 2. izleyişim oldu.Sonu cidden çok komikti sesli güldüm. Bölüm güzeldi birçok sahnesi güldürdü. Orhan'ın sırrı açığa çıkacak gibi, annesi anladı.
![]()