Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Diziden çok reklam yayınlanmış zaten. Show TV bugün beni iyice sinir etti ve yoldan çıktım artık. 😡 Fatih Harbiye'ye de aynısını yapmış Cumartesi...

Ata çok iyiydi komutan kılığına girmiş deli çıktı.
Adı da Haşmet

Reytingleri iyi olan bir dizi neden final yapar anlamak güç. Dileğimiz bitmemesinden yana ilk günden bu güne.
Ne hepsini söyledin şimdi, daha izlememiştim.
Rolü çok muydu bari?

Ata çok iyiydi komutan kılığına girmiş deli çıktı.
Adı da Haşmet

Reytingleri iyi olan bir dizi neden final yapar anlamak güç. Dileğimiz bitmemesinden yana ilk günden bu güne.
Reytinglerde biraz daha toparlanmalı bence, şöyle AB'de 4'ün üstüne çıkabilsek keşke.

Karadeniz'de çekildiği için pahalı bir dizi sonuçta. Zaten oyuncular bölüm başına aldığı fiyatlarda %50 indirim yapmış...

Yazın devam edip Eylül'de final yapsa keşke....
Ya zaten en başından beri sezon sonu biteceğini ben söylüyordum. Açıkçası şu süper ve ultrasüper bölümlerden sonra temennim reytingleri düzelip sezon finali yapması ve yeni sezonda da devam etmesi ama 24. bölümde bitecek gibi ama yazın devam edip Ağustos'ta final yapsalar keşke dediğin gibi çok iyi olurdu. Belki yazın izleyici çekme şansıda bulabilir...

Ne hepsini söyledin şimdi, daha izlememiştim.
Rolü çok muydu bari?
Sadece tek bir sahne. Keşke 2-3 bölüm kalsaymış. Diziye konuk olanların hepsi deli zaten.

Niye final yapsın canım bu dizi devam etmeyi hakediyor. Çok komik bir bölümdü bugün. Eğer yarın 4 üzerine çıkmazsa bu seyirci gerçekten bir şeyden anlamıyor diyeceğim artık.
Yarın 4 alması şu reklam düzeniyle imkansız bence.

Final yapmaması gerektiğini düşünüyorum. Dizimiz reytinglerini arttıracak.

Sadece tek bir sahne. Keşke 2-3 bölüm kalsaymış. Diziye konuk olanların hepsi deli zaten.

Yarın 4 alması şu reklam düzeniyle imkansız bence.
Benim içime doğuyor 4 alacak yarın.

Final yapmaması gerektiğini düşünüyorum. Dizimiz reytinglerini arttıracak.

Benim içime doğuyor 4 alacak yarın.
Ya geçen hafta ben tekrardan izledim Sevdaluk'u. Nasıldı reklam düzeni? Bu şekildeyse eğer 4 alır ama yani bu şekilde değilse çok zor Deniz...

Ya geçen hafta ben tekrardan izledim Sevdaluk'u. Nasıldı reklam düzeni? Bu şekildeyse eğer 4 alır ama yani bu şekilde değilse çok zor Deniz...
3 aşağı 5 yukarı yine 2 dakikalık saçma reklamlar vardı.
Ama bu sefer rakipler reklamdayken yayında çok kaldık unutma. 😉

3 aşağı 5 yukarı yine 2 dakikalık saçma reklamlar vardı.
Ama bu sefer rakipler reklamdayken yayında çok kaldık unutma. 😉
Hmm o zaman 4 alır İnş. ama şu Show TV 3 tane 15 dk.lık reklam versin yeter dizilerine. Neden 2 dk.lık reklamlara sardı anlamıyorum. @mrt-06

Hmm o zaman 4 alır İnş. ama şu Show TV 3 tane 15 dk.lık reklam versin yeter dizilerine. Neden 2 dk.lık reklamlara sardı anlamıyorum. @mrt-06
Kanal sıyırmış da ondan. O iki dakikalık reklamların sırrını inan ben de çözemedim. İki dakika diyor 3 dakika sürüyor orası da ayrı ya neyse.
İnşallah o resmi olmayan verilen yalan veriler olur ve Sevdaluk hakettiği değeri görmeye devam eder.

24. Bölümde sözleşme doluyormuymuş ne gerçekten yani bana söylenen ve kulağıma gelen bilgi o. Ama reytingler artarsa bitirileceğini zannetmiyorum. Yani bitecekse de yazın devam edip yaz sonu bitirilmesinden yanayım reytingleri bu şekilde bile olsa...

Şu diziye bitme lafını yakıştıramıyorum hele reyting alamadığı için.
Dizim yükselecek, yükselmeli. İnşallah total 4 AB 5 reytinge çıkar.

Şu diziye bitme lafını yakıştıramıyorum hele reyting alamadığı için.
Dizim yükselecek, yükselmeli. İnşallah total 4 AB 5 reytinge çıkar.
İnş. dediğin gibi olur Deniz, bu bölümlerden sonra bende bitmesini hiç istemiyorum. Ara ara konuklarla zaten hareketli olan bölümler daha da hareketli oluyor. Bitmesin bence de ama bakalım neler olacak.

Şu reytingler bir düzelseydi...

Düzelecek benim içim temizdir