Fatih Harbiye'de geçen gün 7 reklam vermiş.Iyi mi kötü mü bilemedim. En azından Muhteşem Yüzyıl ve Ankara'nın Dikmen'i ile aynı dilimde reklama girmiyor eskisi gibi.
Şu 2 DK'lık fantastik araları beni bitiriyor Show TV'nin.Fatih Harbiye'de geçen gün 7 reklam vermiş.Show düzeldi derken tozuttu yine, arlanmaz bu kanal. 😡
"Annemle Babam" diye bir dizi mi var gene?Biraz önce gördüm.
Yine reklam ve 2 Dk Ara. Show TV'nin genel yayın yönetmenindeki kafayı çözemedim ben. Yani tutmuş dizileri bilerek düşürüp bitiriyor adam. Acaba başka kanaldan geldi de casusluk mu yapıyor? Örn; FoxŞu 2 DK'lık fantastik araları beni bitiriyor Show TV'nin.2 DK devri biteli yıllar oldu ama....Gördüm.
Kesin Fox'un işi.Yine reklam ve 2 Dk Ara. Show TV'nin genel yayın yönetmenindeki kafayı çözemedim ben. Yani tutmuş dizileri bilerek düşürüp bitiriyor adam. Acaba başka kanaldan geldi de casusluk mu yapıyor? Örn; Fox
Ama Show çok reklam verdi. Her türlü düşüş kaçınılmaz...
2 DK'lık araları vermeseydi..Ama Show çok reklam verdi. Her türlü düşüş kaçınılmaz...
Valla Fatih Harbiye'ye 7 reklam verdiğini duyduğum anda zaten her dizinin fişini çekebileceğine inanıyorum artık Show'un...2 DK'lık araları vermeseydi.
Neyse yarın izlersin 1 izleyici 1 izleyicidir.dur şu an fragmanın etkisindeyim
o daha çok umut fakirin ekmeğidir oluyor
Alakası yok.o daha çok umut fakirin ekmeğidir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?