'Sevda Kafesi' Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Heyyy Avsar Filmin yeni dizisi de showda Simdi bilgi aldim subat mart gibi basliyo

Kardes tebrik ederim Show tv bilgilerin (gerek buradan gerek ozelden verdigin) cogunlukla basinda bile cikmadan dogru oluyor. Oya Doganin yazisi Ocaga kadar olan dizileri kapsiyor. Sonrasinda Son Destan, Utanmazlar, Koliba Dizisi ve Focus Erkam Aydar var degil mi yanlis bilmiyorum baska var mi dizi​
Tesekkurler Kardesim Evet Bomba gibi yapimcilarla Dev diziler geliyo Subat mart gibi oya doganin saydigi diziler disindada diziler var Cook iddali yapimcilarla Gorusuldu anlasildi bombalar yakinda patlicak

Ayşegül Günay efsanesi geri dönüyor demekki.:Z @xemrexxx

Kadroyu Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay dışında zevmedim. Özellikle Tugay Mercan var ve bu çok daha kötü dizi için.

Kadroda Aysegül Günay varmis süper bir oyuncudur ilk bölümüne bir bakarim dizinin

Heyyy Avsar Filmin yeni dizisi de showda Simdi bilgi aldim subat mart gibi basliyo

Kardes tebrik ederim Show tv bilgilerin (gerek buradan gerek ozelden verdigin) cogunlukla basinda bile cikmadan dogru oluyor. Oya Doganin yazisi Ocaga kadar olan dizileri kapsiyor. Sonrasinda Son Destan, Utanmazlar, Koliba Dizisi ve Focus Erkam Aydar var degil mi yanlis bilmiyorum baska var mi dizi
Tesekkurler Kardesim Evet Bomba gibi yapimcilarla Dev diziler geliyo Subat mart gibi oya doganin saydigi diziler disindada diziler var Cook iddali yapimcilarla Gorusuldu anlasildi bombalar yakinda patlicak
Evet artik zirveye oyunlar basliyor diger kanallara reyting olarak yaklasildi zaten bundan sonra daha ciddi ataklar gelecektir. Show Tv cok cok iyi markadir yeri hep ilk ikidir tv sektorunde. Bu kadar kuvvetli diziler arka arkaya gelince Show Tv yillardir yapisan ezik imaji silip atar tamamen kendini bulur para sikintisi falan yok artik

Evet artik zirveye oyunlar basliyor diger kanallara reyting olarak yaklasildi zaten bundan sonra daha ciddi ataklar gelecektir. Show Tv cok cok iyi markadir yeri hep ilk ikidir tv sektorunde. Bu kadar kuvvetli diziler arka arkaya gelince Show Tv yillardir yapisan ezik imaji silip atar tamamen kendini bulur para sikintisi falan yok artik​
Tabiki Kanalin basinda Melis Civelek varsa evet zirve oynariz demekdir

Show TV dizinin kadrosunu bir çok gazeteye dağıtmış ordan aldım. Yalnız Gold ve Avşar yapım ortaklığını Oya Doğan yazmış yazıya sonradan ilave ettim. Doğrumu emin değilim. :bilmem:
Anladım. Oya Doğan belki ropörtaj yaparken bu bilgiyi edinmiştir doğru olabilir. :)

Show TV, Yetenek Sizsiniz'i Star'a kaptırdığı yıldan beri reyting yarışına çok zor katılıyordu (Özellikle dizi konusunda) Fakat bu yıl öyle olmayacak gibi görünüyor. Ben dizinin kadrosunu ve konusunu beğendim. Bu diziyle ve Ezra ile Show bu yıl büyük bir atak yapacak gibi görünüyor..

Show TV, Yetenek Sizsiniz'i Star'a kaptırdığı yıldan beri reyting yarışına çok zor katılıyordu (Özellikle dizi konusunda) Fakat bu yıl öyle olmayacak gibi görünüyor. Ben dizinin kadrosunu ve konusunu beğendim. Bu diziyle ve Ezra ile Show bu yıl büyük bir atak yapacak gibi görünüyor..​
İnsAllah evt O sinyali veriyolar Basarılar

Şafak Pekdemir İncir Reçeli'nde çok iyiydi. Ayrıca Ayşegül Günay gibi usta bir ismin olması da çok iyi olmuş. Hayırlı olsun. :)

Şafak Pekdemir iyi olmuş İncir Reçeli 2'de çok beğenmiştim, ortağım da dizideymiş :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy