'Sevda Kafesi' Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Tolgahan Sayışman'ı bir yıl aradan sonlara setlere döndürecek Sevda Kafesi'nin oyuncu kadrosu belli oldu.

Sayışman'a, başrolde 2014 Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Amine Gülşe ve İncir Reçeli 2 filminde gözü kara kalbi yaralı genç bir kızı canlandıran Şafak Pekdemir eşlik edecek.

Gold-Avşar Film ortak yapımı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Gülşen Irmak, Ümit Yesin ve Yağızkan Dikmen rol alacak. Sevda Kafesi, birbirine ilk görüşte âşık olan bir çiftin bir günde hayatlarının alt üst olmasını konu ediniyor.

thumbnail_1407550264.jpg

thumbnail_1416013260.jpg

Tolgahan Sayışman olmasaydı izlerdim ama izlemeyeceğim. :)
Fena isimler değil.

Konusu harika ortak yapim olmasi daha ozenli avsr film hos geldi showa

Ortak yapım olması sürpriz oldu. :)

Bu zamanda dizi tutturmak zor, iki yapımcı herhalde riski birlikte üstlenmek istediler. :)
Aynen katiliyorum ozenli bir is gelecegi kesin Beklicez artik guzel oldular ben avsar dizi cekecek duymysdum showa ama ortak bilmiyodum

Şafak Pekdemir İncir Reçeli'nden sonra hemen kapmış başrolü. :)

Ben şafak pakdemiri Avrupa yakasindaki Gaffur saniyordum 😱 @sürgünüm @Bully 😱 Megerse kızmış 😱 :) @Çiğdem- 😱
O Peker Açıkalın olacak @cookies, sen diziyi izlediğine emin misin? :)

Bence Şafak iyi, ama Amine kötü seçim olmuş. Dizinin de tutacağını sanmıyorum...

Son düzenleme:
İki yapımın ortak dizisi olması şaşırttı. Kadro bence idare eder. Dizinin adını beğenmedim, umarım değişir.
Bu dizi Show TV'de olacaktı galiba? (b)

İki yapımın ortak dizisi olması şaşırttı. Kadro bence idare eder. Dizinin adını beğenmedim, umarım değişir.
Bu dizi Show TV'de olacaktı galiba? (b)
Kanalı Show TV olacak doğrudur. :)

Şaşırdım ortak yapım olmasına bekliyoruz fragmanı, bakalım nasıl dizi olacak. :)

Kanalı Show TV olacak doğrudur. :)

Şaşırdım ortak yapım olmasına bekliyoruz fragmanı, bakalım nasıl dizi olacak. :)
O zaman kanalın en iddialı dizilerinden birisi bu olacaktır. :)

Aynen ben de şaşırdım ama ortak yapım olması bence dizi için çok büyük artı. Bakalım nasıl olacak. :X

O zaman kanalın en iddialı dizilerinden birisi bu olacaktır. :)

Aynen ben de şaşırdım ama ortak yapım olması bence dizi için çok büyük artı. Bakalım nasıl olacak. :X
Aynen. Avşar Film imzası olması iyi olacak dizi için. :) Aaaa hatta Show TV'nin sitesinde bile haberi çıkmış. :D

Ortak yapım olması sürpriz oldu. :)

Bu zamanda dizi tutturmak zor, iki yapımcı herhalde riski birlikte üstlenmek istediler. :)
Aynen katiliyorum ozenli bir is gelecegi kesin Beklicez artik guzel oldular ben avsar dizi cekecek duymysdum showa ama ortak bilmiyodum
Kardes tebrik ederim Show tv bilgilerin (gerek buradan gerek ozelden verdigin) cogunlukla basinda bile cikmadan dogru oluyor. Oya Doganin yazisi Ocaga kadar olan dizileri kapsiyor. Sonrasinda Son Destan, Utanmazlar, Koliba Dizisi ve Focus Erkam Aydar var degil mi yanlis bilmiyorum baska var mi dizi