Setlerde Vahide Gördüm Devrimi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,529
Puanı
1,060
Vahide Gördüm bu sezon Hürrem karakteri ile Muhteşem Yüzyıl'a katılmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda kansere yakalanan ancak hastalığı yenen oyuncu diziye katılırken sette çalışma konusunda sınırlama kararı almış.

Dizi setlerinde günlük en fazla 6 saat kalma koşuluyla çalışan oyuncuyu takip eden isimler olacak mı merak konusu.
ai.radikal.com.tr_480x325_2013_11_08_fft64_mf1760708.Jpeg

@mrt-06 @Forumdash @denizz19 @dizi kolik @china_shangai @destere @Fks14 @yatutarsa @*Dream* @sokak sanati @Bully @HachiKo

Ekli dosyalar

• ai.radikal.com.tr_480x325_2013_11_08_fft64_mf1760708.Jpeg
    ai.radikal.com.tr_480x325_2013_11_08_fft64_mf1760708.Jpeg
    41.9 KB · Hit: 733
Son düzenleme:
Vahide Gördüm bu sezon Hürrem karakteri ile Muhteşem Yüzyıl'a katılmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda kansere yakalanan ancak hastalığı yenen oyuncu diziye katılırken sette çalışma konusunda sınırlama kararı almış.

Dizi setlerinde günlük en fazla 6 saat kalma koşuluyla çalışan oyuncuyu takip eden isimler olacak mı merak konusu.
Ekli dosyayı görüntüle 22949

@mrt-06 @Forumdash @denizz19 @dizi kolik @china_shangai @destere @Fks14 @yatutarsa @*Dream* @sokak sanati @Bully

rahatsızlığı yüzündense geçmiş olsun sanatçıya

ama yaş itibarıylada artık fazla mesaiyi kaldırmıyor olabilir.

Vahide'yi mazur görürler:T: Sonuçta kadın hastaydı. Takip etmezler:T:

Vahide Gördüm'ün önceliğinin tabii ki sağlık olması gerek. Dizi setlerinde yorucu geçen vakitte hastalığı Allah korusun yineleyebilir. Yapımcı da anlayışla karşılayacaktır umuyorum. :)

Napsın kadın hasta. Ayrıca bir oyuncu hasta olmasa bile çalışma koşulları böyle olmalı..

ben Vahide hanıma Hürrem karakterini çok yakıştırıyorum :)

O illete bir daha yakalanmasın Allah korusun.... Çok sevdiğim bir oyuncudur kendileri....

hala ferihanın etkileri devam ediyor yorumda:)
AFK ile alakası yok. Ben onu daha önceden de izlemiştim TV'de. "Bir İstanbul Masalı" ve "Annem" dizilerinde...

En sevdiğim rolü tabii ki "Adını Feriha Koydum"da canlandırdığı karakter fakat diğer rollerinde de çok başarılıydı Vahide Perçin. :)

etkisi değil direkt kendisi devam ediyor bakışları yeter demiş herhalde orjinal hürrem meryem in bakışları ile karşılaştırıp dememiştir ferihanın annesi rolündeki bakışlareı kastetmiştir :)
Yoo. Vahide Perçin rolünün hakkını veriyor Emre, sen ne dersen de. Bana göre çok can alıcı bir şekilde bakıyor. :)

AFK ile alakası yok. Ben onu daha önceden de izlemiştim TV'de. "Bir İstanbul Masalı" ve "Annem" dizilerinde...

En sevdiğim rolü tabii ki "Adını Feriha Koydum"da canlandırdığı karakter fakat diğer rollerinde de çok başarılıydı Vahide Perçin. :)

Yoo. Vahide Perçin rolünün hakkını veriyor Emre, sen ne dersen de. Bana göre çok can alıcı bir şekilde bakıyor. :)
kendisinin bakışına değil orjinali ile karşılaştırınca dedim :)

iyi oyuncu olmaya iyi oyuncu ona itirazımız yok zaten... fakat her oyuncu her role gitmez , hürrem rolüne yakışmıyor ne yaş olarak uyum sağladı nede oyunculuk olarak.... izleyicinin gözü eski hürremi arııyor bulamayınca nurbanuyla idare ediyorlar:)

iyi oyuncu olmaya iyi oyuncu ona itirazımız yok zaten... fakat her oyuncu her role gitmez , hürrem rolüne yakışmıyor ne yaş olarak uyum sağladı nede oyunculuk olarak.... izleyicinin gözü eski hürremi arııyor bulamayınca nurbanuyla idare ediyorlar:)
Ben zaten onu Vahide Perçin girerken de söylemiştim yadırganır diye. :)

Fakat rolünün hakkını veriyor bence. Meryem Uzerli'nin doğru düzgün bir Türkçe'si bile yoktu. Sünnet çocuğu gibi geziyordu orada burada. :X

@dizi kolik vahide gerçekten çok iyi oyuncu ama meryem ile karşılaştırılamaz bi bak bakalım eski bölümlere bi de şimdikine nasılmış meryem çok daha iyi ama vahide yi de beğeniyorum

kötü olur yaa sonuçta millet hürremle kanuni yi genelli görmek için izliyor hatta muhteşem yüzyıl ı aç yerine hürremi aç diyorlar:F:F:F

Meryem'de aynılarını istemişti.:DAma kadın hasta normal olarak kabul edildi ama Meryem'de hastaydı.:D