İlyas 1 milyonu aldı mı?Onların yeri ayrı. Listeye yazmasak bile, güçlü bir ses olduğu bilinen bir şey.![]()
İlyas 1 milyonu aldı mı?Onların yeri ayrı. Listeye yazmasak bile, güçlü bir ses olduğu bilinen bir şey.![]()
Yarışma bitmedi ki, yarıda kaldı. İlyas Yalçıntaş albüm çıkartacak diyorum, paradan daha değerli.İlyas 1 milyonu aldı mı?
Vazgeçtim şarkısını dinlerken yatakta gözümü kapatıyorum ve 4 5 dakika da olsa huzurlu oluyorumAynen neredeyse tüm şarkıları telefonumda var. Her şarkısını en az 50 defa dinlemişimdir. Muhteşem bir ses..
Yarışma bitmedi ki, yarıda kaldı. İlyas Yalçıntaş albüm çıkartacak diyorum, paradan daha değerli.![]()
O şarkısını ben de çok severim. Ne kadar çok ortak noktamız çıktı gece gece.Vazgeçtim şarkısını dinlerken yatakta gözümü kapatıyorum ve 4 5 dakika da olsa huzurlu oluyorum
İncirler şarkısına klip çeksin
![]()
EvetO şarkısını ben de çok severim. Ne kadar çok ortak noktamız çıktı gece gece.Yanlızlık Senfonisi de çok güzeldir.
![]()
Sosyal medya sitesinde "klip çekimi" diyordu. İncirler'e klip çekiliyor olabilir ya da eninde sonunda klip çekilecek zaten.İncirler şarkısına klip çeksin
![]()
Hayır. İlk senden gördüm hatta ben kızı var sanıyordum.EvetOğluna besteler zahırlamış haberin var mı?miras olarak.
😉Şarkı beni benden aldı.Fragmanında izlemiştim yani o yarışmayı yani kanal d yi izlemiyorum sonra yanlışlık olmasınSosyal medya sitesinde "klip çekimi" diyordu. İncirler'e klip çekiliyor olabilir ya da eninde sonunda klip çekilecek zaten.![]()
Hayır. İlk senden gördüm hatta ben kızı var sanıyordum.![]()