Söylerken çarpılmışsın yine. Takmıyorum seni artık.Takma şunu yaa. Harun sahip çık diyor ama ben buna yağmurlu hava şu bile vermem
Söylerken çarpılmışsın yine. Takmıyorum seni artık.Takma şunu yaa. Harun sahip çık diyor ama ben buna yağmurlu hava şu bile vermem
Çok beklersin, hepinizi bırakırım Harun'u bırakmam.Keremi ben severim ama Harunu bırakınca sevmeye devam edecem
Söylerken çarpılmışsın yine. Takmıyorum seni artık.
Özgür medya susturulamaz, senaryoya müdehale edilemez.
Ama @mrt-06 dizilerinde hep başrol sen oluyorsun ayrılmaz ikiliKanalı şikayet ederim valla bak yaparım beni yine kötü oynat
Vadi gibi mesajlarım oluyor işte gerçek sokak sanati bu diye sübliminal mesaj veriyorum dizilerimde.
Olabilir anam her role haızrım.Bende bi dizi yaparım bu savaşı başlatma @mrt-06
Vadi gibi mesajlarım oluyor işte gerçek sokak sanati bu diye sübliminal mesaj veriyorum dizilerimde.
Olabilir anam her role haızrım.
Aaa yaz ayolll forumun senaryo tarafıda şenlensin siz küsken bile dizi rolune laf etmiyordunuz şimdimi edicenizBende bi dizi yaparım bu savaşı başlatma @mrt-06
Olabilir anam her role haızrım.
Aaa yaz ayolll forumun senaryo tarafıda şenlensin siz küsken bile dizi rolune laf etmiyordunuz şimdimi ediceniz
Sen hiç dizi yazmışmıydınKendi kaşındı başlıyorum işlemlere. Fantezi dünyam ile baş edemez bu Angara bebesi
Biz hala küsüs.Aaa yaz ayolll forumun senaryo tarafıda şenlensin siz küsken bile dizi rolune laf etmiyordunuz şimdimi ediceniz
Her role girebilirim sorun değil.Emin misin kan ağlatırım
Biz hala küsüs.
@sokak sanati Yazarsa @pompy kanalında yazacak oğlandan oy aldı dizi yazacam diyeYok yazmadım
Ne yazacağımı bile bilmiyorum zaten şuan vazgeçmiş gibiyim
@sokak sanati elimi öptü ayaklarıma kapandı gerçi affetmezsem ayıp.@sokak sanati Yazarsa @pompy kanalında yazacak oğlandan oy aldı dizi yazacam diye
Barıştınız ayoll @Yiğitt ile biz şahidizNikah değil yanlışta anlaşılmasın
Aaa o manyakta senin için öyle diyordu@sokak sanati elimi öptü ayaklarıma kapandı gerçi affetmezsem ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?